2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره ببینمش ای خدااااا😭

455 بازدید | 40 پست

همون ماه اول ک همو دیدیم اومد با خانوادم صحبت کرد بابام گفت آشنا بشید ،ولی نه میزاره بریم بیرون نه میزاره تلفنی صحبت کنیم ،میگه مگه نامزدید یکساله باهمیم اومد خواستگاری گفت خب بزار نامزد کنیم حداقل بزار نشون کنیم بابام گفت نه من صیغه قبول ندارم ،گفتن باشه بزار عقد کنیم بابام پول نداشت گفت نه ۶ ماه صبر کن ،الان تا ۶ ماه هم نباید ببینمش ای خداااا😭االان امروز قرار بود بعد چند وقت ببینمش بابام پاشو کرد تو یه کفش ک نمیزارم بری اونم ناراحته از دستم ،خودمم دلتنگ شدم

خدااااا من ۲۲ سالمهههه سر همه چیز باید نه بشنوم ،سر همه چی باید گریه کنم ،با دوستای دخترمم برم بیرون نمیزارن ای خدااا،باشگاهم نمیزارن پیادروی هم نمیزارن ،فقط ۵ ماه یکبار با خودشون باید برم‌مهمونی خانوادگی یا ک برن بازار باهاشون برم بخدااا میخوام خودکشی کنمممممممم

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین عزیزم واسه یه پدر ایرانی سخته که بزاره دخترش با دوست پسرش بیرون بره 

از راه دوم استفاده کن 😁😂اصلا بهش نگو بپیچون برو

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

خوب پس چطوری اشنا بشین!!!!!!!!!!!!!!!!!

الان مشکلتون اینه ؟؟؟وقتی یکی سوالی میپرسه راجب سؤالش راهنماییش کنید 

من تو راه دانشگاه باهاش آشنا شدم اوکیه؟

خب ببین عزیزم واسه یه پدر ایرانی سخته که بزاره دخترش با دوست پسرش بیرون بره از راه دوم استفاده کن 😁 ...

عزیزم بخدا نمیزارن هیچ جا برم آخه با چ بهونه ای بپیچونم😭

من مامانم اینجوریه ولس بابام ن من همیشه از بابام اجازه میگیرم‌با پارتنرم میرم‌بیرون‌والا تو این شرای ...

عزیزم شماها شانس آوردید یکیشون پایست

من هیچکدومش خدا دوسم نداشته جفتشون اینجوری گذاشته جلوم 

خب ببین عزیزم واسه یه پدر ایرانی سخته که بزاره دخترش با دوست پسرش بیرون بره از راه دوم استفاده کن 😁 ...

خیلی بده پدر انقدر نفهم باشه ک بپیچونیش

من کل زندگیم بابامو گیچوندم

عزیزم بخدا نمیزارن هیچ جا برم آخه با چ بهونه ای بپیچونم😭

نمیتونی با مامانت هماهنگ بشی؟

یا اینکه یه کلاسی چیزی ثبت نام کنی به بهونه اون ببینیش

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️