یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب وقتی سیاه بشه وبوی سوخته بده وبچسبه یعنی سوخته دیگه. اون تردیش بخاطر اینه که کامل اب سبزی رو تبخیر کردی. تلخیش هم ممکنهبخهطر سوختگی باشه هم نا مناسب بودت ترکیباتی که ووی سبزی خورد کردن. اگه ترکیبات سبزیت اندازه نیست. یه کیلو گشنیز یه کیلو برگ چغندر یا اسفناج بگیر پاک کن بشور با چاقو خورد کن جوری که اب سبزی در نیاد بریز توی یه سینی روحی یه پارچه پهن کن روش بذار تا خشک بشه گاهی زیرو رو کن نگنده. بعد بریز توی یه جعبه ای چیزی.موقع پخت قرمه یه قاشق پر ازین ترکیب خشک بهش اضافه کن تا تلخی سبزیو بگیره
با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
یه وعده ازش درست کن اگه خوب بود که هیچی. اگه دیدی تلخ شده دو کیلو سبزی دیگه کم سرخ کن قاطی این سبزیا کن تا متعادل بشن تنها راهش همینه وگرنه باید دور بریزی این سبزی تلخه رو