2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتی سیاه بشه وبوی سوخته بده وبچسبه یعنی سوخته دیگه. اون تردیش بخاطر اینه که کامل اب سبزی رو تبخیر کردی. تلخیش هم ممکنهبخهطر سوختگی باشه هم نا مناسب بودت ترکیباتی که ووی سبزی خورد کردن. اگه ترکیبات سبزیت اندازه نیست. یه کیلو گشنیز یه کیلو برگ چغندر یا اسفناج بگیر پاک کن بشور با چاقو خورد کن جوری که اب سبزی در نیاد بریز توی یه سینی روحی یه پارچه پهن کن روش بذار تا خشک بشه گاهی زیرو رو کن نگنده. بعد بریز توی یه جعبه ای چیزی.موقع پخت قرمه یه قاشق پر ازین ترکیب خشک بهش اضافه کن تا تلخی سبزیو بگیره

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
سه کیلو

یه وعده ازش درست کن اگه خوب بود که هیچی. اگه دیدی تلخ شده دو کیلو سبزی دیگه کم سرخ کن قاطی این سبزیا کن تا متعادل بشن تنها راهش همینه وگرنه باید دور بریزی این سبزی تلخه رو

               💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

خوب وقتی سیاه بشه وبوی سوخته بده وبچسبه یعنی سوخته دیگه. اون تردیش بخاطر اینه که کامل اب سبزی رو تبخ ...

والا سبزی رو از بیرون گرفتم 

ترکیبات رو نمیدونم 

اب سبزی هم خیلی خوب گرفتم 

قبلا سبزیم نرم تر بود بعد از سرخ شدن 

نمی دونم چه کار کنم

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز