2777
2789
عنوان

عطر خاص و خوشبو معرفی کنید

90 بازدید | 11 پست

تو همین سایت خیلیا میگفتن اکلت عالیه.گرفتم اونقدام  میکفتن خاص نیست😐خنک باشه و با خط بو معرفی کنید.مرسی♥️

کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عطر و ادکلن یه چیز کاملا سلیقه ایه من خودم ویکتوریا سیکرت بامبشل دوس دارن خنکه واسه این فصل عالیه رایحه میوه ای و گلی داره شما برو عطرفروشی بهتر راهنماییت میکنن اینجا هرکس بر اساس سلیقه خودش پیشنهاد میده

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

لایت بلو همه پسنده و و میتونه امضای یه نفر باشه چون خیلی همه گیر نشدهولی منظورتون از خط بو رو نمی فه ...

پخش بو منظورمه

چیزای خاص نمیتونی گیر بیاری مگر اینکه سفارش بدی ب آنلاین شاپ ها برات از اون ور آب بگیرن بفرستن ، اینجوری هزینه ات یکم میره بالا

کلینیک هپی 

وری سکسی

دانهیل آبی _ شالیز آبی هم با سلیقه ات جوره ولی خاص نیست چون اکثراً میشناسن این بو رو

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
چیزای خاص نمیتونی گیر بیاری مگر اینکه سفارش بدی ب آنلاین شاپ ها برات از اون ور آب بگیرن بفرستن ، این ...

دانهیل یه مدت طولانی استفادع کردم ولی زده شدم..انگار هیچ عطری خاص نیس واقعا نمیدونم شاد اصل نباشه