2777
2789

مجردم، سه تا النگو دارم ولی دو دلم آیفون در حد سی تومن بخرم یا یه النگو دیگه به النگوهام اضافه کنم، 😑واقعا آیفون نداشتن رفته رو مخم، همه دارن همهههه، از یه طرفم میگم وای النگوهام زیادتر میشن😂چه خاکی بریزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای چیکار کنی با آیفونبعد چه مدلی؟

عکس بگیرم اصلا از گوشی های دیگه خوشم نمیاد الان سامسونگ دارم ولی میبینم همه دوستام دارن یه حالی میشم میگم کاشکی منم داشته باشم

ایفون سی تومنی چی هس اخه

بری گوشی چار پنج سال پیش و بگیری با هلث پایین

همون طلا خوبه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

خودم ایفون گرفتم با پس اندازم پشیمونم چون شرایط مالیم خوب نیست و دست تنهام ولی تو خوبه ظاهرا 

بنظرم ایفون بگیر من تجربه دارم میگم گوش نکن الان همه میگن طلا وقتی داری بیخیال دیگه 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
عکس بگیرم اصلا از گوشی های دیگه خوشم نمیاد الان سامسونگ دارم ولی میبینم همه دوستام دارن یه حالی میشم ...

خب چه مدلی

بعد آیفون میگیری مدل جدیدشو باید بگیری بقیش به درد نمیخوره یعنی از ۱۳ به اینور که اینام چهل به بالان

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲