2777
2789

مجردم، سه تا النگو دارم ولی دو دلم آیفون در حد سی تومن بخرم یا یه النگو دیگه به النگوهام اضافه کنم، 😑واقعا آیفون نداشتن رفته رو مخم، همه دارن همهههه، از یه طرفم میگم وای النگوهام زیادتر میشن😂چه خاکی بریزم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای چیکار کنی با آیفونبعد چه مدلی؟

عکس بگیرم اصلا از گوشی های دیگه خوشم نمیاد الان سامسونگ دارم ولی میبینم همه دوستام دارن یه حالی میشم میگم کاشکی منم داشته باشم

ایفون سی تومنی چی هس اخه

بری گوشی چار پنج سال پیش و بگیری با هلث پایین

همون طلا خوبه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

خودم ایفون گرفتم با پس اندازم پشیمونم چون شرایط مالیم خوب نیست و دست تنهام ولی تو خوبه ظاهرا 

بنظرم ایفون بگیر من تجربه دارم میگم گوش نکن الان همه میگن طلا وقتی داری بیخیال دیگه 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

عکس بگیرم اصلا از گوشی های دیگه خوشم نمیاد الان سامسونگ دارم ولی میبینم همه دوستام دارن یه حالی میشم ...

خب چه مدلی

بعد آیفون میگیری مدل جدیدشو باید بگیری بقیش به درد نمیخوره یعنی از ۱۳ به اینور که اینام چهل به بالان

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲