2777
2789
عنوان

مسئله اینه گوشی آیفون بخرم یا النگو

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 34 پست
وای این چ حرفیه ک سخت میتونی کار کنیسختش فقد ی هفته اس منم انقد بهم گفتن ک س بار تا خریدن ایفون رفتم ...

من نظرمو گفتم چون خودم حدود ۱۵ساله با اندروید کارمیکنم نمیتونم با ایفون ارتباط بگیرم به سوادم ربطی نداره بحث عادت کردنه دیگه خودش میدونه 

😑شیائومی نشنیدم کلاس داشته باشه، همه آیفون رو تعریف میکنن 🤦🏻‍♀️

اونی که من میگم پرچمداره عین آیفون

آیفون ۱۲ بگیری دستت مسخرت میکنن

اونی که سواد داشته باشه میفهمه گوشی پرچمدار یعنی چی برندش مهم نیست آیفون باشه یا چیز دیگه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی که من میگم پرچمداره عین آیفونآیفون ۱۲ بگیری دستت مسخرت میکنناونی که سواد داشته باشه میفهمه گوشی ...

بعدشم این خیلی کیفیت عکساش و همه چیش بهتره از آیفون قدیمی که میخوای بگیری

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان آیفون زیر ۱۳ پرومکس بگیری مثل این امل های عقب مونده به نظر میای که فقط اسم آیفونو شنیدن.این سی ...

یعنی اونایی که زیر سیزده دارن امل عقب افتاده ن؟ چه ربطی داشت واقعا