2777
2789
عنوان

میشه بیاین ی نظر بدین😢

774 بازدید | 11 پست

پوست صورتم از چهار پنج سال پیش مشکل پیدا کرده

اولش اینطور شروع میشه که ی قسمتی از گونم قرمز میشه و خشکی میزنه و پوسته پوسته میشه و میخاره بعداز چند روز جوشای ریز چرکی میزنه بعد از ی مدت همون قسمتی که قرمز شده سفت میشه و برآمده میشه و زیرش عفونت جمع میشه به حالتی که شبیه جوش نیست یعنی مثل جوشای دیگه سر نداره ولی اگه فشار بدم ی مایع عفونی که حجم نسبتا زیادی هم داره میزه روی صورتم😞

خیلی دکتر رفتم اما تشخیص نمیدن و فقط آنتی بیوتیک میدن خواستم ببینم کسی شبیه این مشکلو داشته؟

🌷

من دیشب خوندم اگر مثلا کسی یبوست داشته باشه و باعث بشه ک تو روده بمونه روده بازجذب میکنه و از راههای دیگه مث پوست دفع میکنه ک باعث کهیر و اگزما و ... میسه 

امیدوارم ک مشکل شما جزیی باسه و قابل حل

من دیشب خوندم اگر مثلا کسی یبوست داشته باشه و باعث بشه ک تو روده بمونه روده بازجذب میکنه و از راههای ...

من الان چهار ساله در حال درمانم،بنظرم ی مشکل خاصیه

ی بار دکتر بهم راکوتان داد بخاطر عوارضش نخوردم رفتم ی دکتر دیگه  الانم یکساله ماینوستاد نیخورم که تازه قطعش کردم و دوباره برگشته

حالا میگم کاش همون راکوتانو میخوردم😟

🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت روزی دوبار صورتمو با صابون میشستم ولی بعدش مرطوب کننده نمیزدم ,چون پست صورت خودم خشک بود بعد یه مدت اینجوری که شما میگید شد .ولی نمیدونم دلیل مال شما چیه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

منم همینه مشکلم باور کن درمان درست حسابی بهم ندادن فقط با قرص معرم نابود شد اونم چرک خشک کن قوی نمیدونم راکوتان هزار داروی موضعی و پوستی تا حدی پیش رفتم که پوست صورتم یه روز از خواب بیدارشدم ترک خورد دهنم دیگه باز نمیشد هوار میکشیدم درد  داشت میسوخت با هزتر بدبختی دوبار برگشتم سر پله اول دکترم میگه شانس خوبی داری پوستت چربه دیر پیر میشه.جوشا همچنان باقی خوب میشن دوباره میان عتدیه برام شوهرم میگه با جوشم خوشملی😄

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
منم همینه مشکلم باور کن درمان درست حسابی بهم ندادن فقط با قرص معرم نابود شد اونم چرک خشک کن قوی نمید ...

راکوتانم خوردی؟

پس میگن راکوتان درمان قطعیه که!

الان چکار میکنی پس؟

🌷
راکوتانم خوردی؟ پس میگن راکوتان درمان قطعیه که!  الان چکار میکنی پس؟

اره خوردم ضرر داشت قطع کردمدکترم عوض کردم سریع قطع کرد.ن بابا برمیگرده ولی نه به شدت اول.هیچی یه پماد داده استفاده میکنم خشکشکن میکنه چرکشون میاد بیرون و هورمونامو تنظیم کرده با دارو.دیگع هیچی نصرف نمیکنم طبیعی تنظیم شدم تک وتوک میزنم از وقتی رفتم اقدام شدت گرفته هورمونم ریخت بهم

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
چرک خشک کن هم میخورم فعلا قطعشون ردم

دقیقا مشکل منم همینه

اگه قرص آنتی بیوتیک مصرف کنم صورتم عالی میشه ولی بهرحال وقتی قصد بارداری داشته باشم باید قطعشون کنم

برا همین نمیخورم و بازم جوشام شروع شده

🌷