2777
2789

مثل مامانبزرگای خیلی از ماها... خودشون کلی ضربه دیدن و باز طرفدار این شیوه هستن .چی میگذره تو مغزشون واقعا

تیکر کنکوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت از مرد سالاری چیه؟

آخه مردا دوست دارن رئیس باشن.

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
چون زن سالاری خیلی خیلی بدترهتو خونه هایی که زن سالاری واقعا افتضاحمثلا وقتی حرف حرف مادرشوهراس واقع ...

این چه ربطی به تاپیک من داشت مگه من گفتم زن سالاری خوبه

تیکر کنکوره
چون زن سالاری خیلی خیلی بدترهتو خونه هایی که زن سالاری واقعا افتضاحمثلا وقتی حرف حرف مادرشوهراس واقع ...

مردا احساس رو از منطق جدا میکنن.

ولی زن ها منطق و احساسشون با هم عجین شده

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

فک میکنی مرد سالاری بهتره؟؟

فقط با خانواده شوهر مقایسش نکن 

خدا میدونه چقد دختر فرار کردن و خودکشی کردن بخاطر مرد سالاری

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

کاریه که محیط بسته با مغزشون کرده 

از بچگی مامانشون گفته مردا بهترن و زن باید مطیع باشه 

بعدشم ازدواج تو سن کم و طرز تفکر مادر شوهر و شوهرم مردسالارانه بوده برای همین فکر میکنن درسته و به ذهنشون تلقین شده که درسته

جدا ؟ من دوست دارم بگم مردا غلط میکنن

😐😐😐

عجب! 😐   چقدر بی ادبی‌ . نمیتونی تبادل نظر کنی.

دیگه ریپ نزن از تاپیک میرم بیرون