2777
2789
عنوان

تعجب میکنم از زنایی که موافق مردسالاری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 66 پست
چون زن سالاری خیلی خیلی بدترهتو خونه هایی که زن سالاری واقعا افتضاحمثلا وقتی حرف حرف مادرشوهراس واقع ...

البته نه مردسالاری 

نه زن سالاری 

ما انسان هستیم و باید طبق انسان بودن و انسانیت بریم جلو 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنی مرد سالاری بهتره؟؟فقط با خانواده شوهر مقایسش نکن خدا میدونه چقد دختر فرار کردن و خودکشی کرد ...

خب اون جور موارد فرق داره

اونا مربوط به مردسالاری نیست

اختلال روانیه 

و الا پدر هایی که سلامت روان دارن بچه هاشون رو خیلی دوست دارن

💍♥ i said yes 

چون زن سالاری خیلی خیلی بدترهتو خونه هایی که زن سالاری واقعا افتضاحمثلا وقتی حرف حرف مادرشوهراس واقع ...

شما یک نمونه زن ستیز هستین

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

میدونی شاید بد فهمیدنش ولی چیزی که خدا برای رابطه زن ومرد توصیف میکنه اینه 

الرجال قوامون علی النسا

یعنی مرد باید تو زندگی تکیه گاه باشه ،ستون زندگی باشه،و در اداره زندگی و ارتباطش باهمسرش قاطعیت داشته باشه

اینجوری یه خانواده متعادل ونرمال شکل میگیره

شاید الان بگی چرا مخالف زن سالاری هستم 

ولی یکم فکر کنی میبینی خانواده هایی که مرد توان مدیریت زندگی رو نداره زن شده همه کاره زندگی 

تربیت بچه هاسخت میشه ،مثل یه جامعه بدون حاکمیت ،هرج ومرج و بی حرمتی پیش میاد

ضمن اینکه زن از تحمل این همه مسئولیت خسته میشه ومیشکنه

برای همین خدا مرد رو ستون زندگی معرفی میکنه

دقیقا

عزیزم شما مشاوری؟ میشه بهت درخواست بدم یه موضوعی رو باهات صحبت کنم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

اگه ابهت بدی به شوهرت اونم عشقو و زندگیو توانشو پات میریزه تا خوشبخت بشی

همونطور که زن نیاز به محبت داره مردم نیاز به اقتدار داره ولی این اقتدارو خانم باید با سیاست به شوهرش بده در جهت تشویق کردن واسه زندگیش

میدونی شاید بد فهمیدنش ولی چیزی که خدا برای رابطه زن ومرد توصیف میکنه اینه الرجال قوامون علی النسایع ...

موافقم عزیزم ❤️ 

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

شخصا دوست دارم تصمیم نهایی با شوهرم باشه نمیدونم اسمش مردسالاریه یا نه ولی ازینکه کنترل داشته باشه و ریاست کنه حس اقتدار بهتری داره و اوضاع هم بهتر پیش میره 

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
مگه شما قرار نبود از تاپیک بری بیرون

با تو حرف نزدم. با اون کاربر صحبت کردم