یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلیاشون از سال دوم سوم شروع کارشون، ماهی ۵۰میلیون به بالا در میارن تازه بدون کلینیک
تو مانند رگههای نور که از بین درختان میتابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
نگاه مردم چی؟ فیزیوتراپیست رو دکتر نمیدونن یا سطحش رو پایین تر میدونن
والا سطخ خیلی خوبی داره
تو مانند رگههای نور که از بین درختان میتابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
نه عزیزم ولی دوستای تجربیم از سال کنکور تا همین الان زیادن
خیلیییی خوبه حقوقشون و پرستیژ شون پزشک نیستن ولی هم جایگاه اجتماعی هم حقوق عالی دارن دیگه اگه مطبم داشته باشن که خیلی خوبه چه فیزیوتراپی چه بینایی سنجی
عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن