2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کمال احترام. درک نمیکنی. این از خودگذشتن و نادیده گرفتن خودته. بله من فشار عصبی بقیه رو درک کنم که آره مثلا روی شوهرم فشار هست که سرم داد زده. اوضاعش خرابه که هدیه نگرفته. دوستم شکست عشقی خورده که بهم بی احترامی میکنه. نه عزیزم. اینا درک نیست اسمش. ندونستن حقوق خودته و عدم جسارت ابراز وجود و دفاع از خودت. اگه واقعا مشکلاتت در این حد هست البته

با کمال احترام. درک نمیکنی. این از خودگذشتن و نادیده گرفتن خودته. بله من فشار عصبی بقیه رو درک کنم ک ...

عزیزم من درک می‌کنم

نمی‌گم فلانی دادزد چون اوضاعش خرابه

می‌گم دادزد چون یادگرفته وقتی عصبی شد و فشارروش بود دادبزنه

تومحیطِ شلوغ بزرگ شده

آره من خیلی ازخودگذشتگی دارم

ولی جایی ک اذیت شم نمی‌مونم.

👩🏼‍🦱
عزیزم من درک می‌کنمنمی‌گم فلانی دادزد چون اوضاعش خرابهمی‌گم دادزد چون یادگرفته وقتی عصبی شد و فشاررو ...

همینم توجیه هست. میدونی مثلا ی فامیل داریم بدسرپرست هست و دعوایی هربار به ی دلیلی داره مارو ناراحت میکنه و دقیقا هم عصبی میشه فحش های بد میده. منم میدونم مشکلاتش رو ولی اصلا برام مهم نیست چه گذشته ی بیخودی داشته از ی آدم شصت هفتاد ساله انتظار دارم محترم باشه. بلد نیست. به سلامت. هرررررری. نبینمت دیگه. البته که قبلا این مدلی نبودم و تراپی جواب داده رو من. دو سال تمام

همینم توجیه هست. میدونی مثلا ی فامیل داریم بدسرپرست هست و دعوایی هربار به ی دلیلی داره مارو ناراحت م ...

منم آدم سمی‌و نگه نمی‌دارم

ولی درک می‌کنم چرا این‌جوری رفتارکرد.

👩🏼‍🦱
منم آدم سمی‌و نگه نمی‌دارمولی درک می‌کنم چرا این‌جوری رفتارکرد.

خب رسیدیم به جای خوب. درک کردن از آگاهی میاد. پس یه شرایطی که باعت بروز رفتار میشه آگاه هستین. ولی

این آگاهی از فردی به فرد دیگه و تحت تاثیر تجربیات دوران کودکی متغیر هست. همه نمیتونن درک کنن که چرا ی نفر ی رفتار رو انجام میده