یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با کمال احترام. درک نمیکنی. این از خودگذشتن و نادیده گرفتن خودته. بله من فشار عصبی بقیه رو درک کنم که آره مثلا روی شوهرم فشار هست که سرم داد زده. اوضاعش خرابه که هدیه نگرفته. دوستم شکست عشقی خورده که بهم بی احترامی میکنه. نه عزیزم. اینا درک نیست اسمش. ندونستن حقوق خودته و عدم جسارت ابراز وجود و دفاع از خودت. اگه واقعا مشکلاتت در این حد هست البته
عزیزم من درک میکنمنمیگم فلانی دادزد چون اوضاعش خرابهمیگم دادزد چون یادگرفته وقتی عصبی شد و فشاررو ...
همینم توجیه هست. میدونی مثلا ی فامیل داریم بدسرپرست هست و دعوایی هربار به ی دلیلی داره مارو ناراحت میکنه و دقیقا هم عصبی میشه فحش های بد میده. منم میدونم مشکلاتش رو ولی اصلا برام مهم نیست چه گذشته ی بیخودی داشته از ی آدم شصت هفتاد ساله انتظار دارم محترم باشه. بلد نیست. به سلامت. هرررررری. نبینمت دیگه. البته که قبلا این مدلی نبودم و تراپی جواب داده رو من. دو سال تمام