2777
2789

با دوستم قرار گذاشتیم فردا بریم کتابخونه از طرفیم فردا باید برم دندون پزشکی دندونمو بکشم

مراقبت خاصی میخواد؟ نمیدونم لطفا بگین

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیر نمیتونی هم درد داره هم خون هم نمیتونی حرف بزنی

وای😭😭😭

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

یک روز حتما استراحت کن. 🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من دو هفته پیش دوتا کناز هم کشیدم

خیلی درد داره باید مسکن بخوری

نباید باد بره دهنت ورم میکنه

پس نباید حرف بزنی

مراقبتش اینه یع روز کامل نباید غذای داغ بخوری

بستنی بخور 

و دستمالی که میزارن‌رو دندونت باید ۱ ساعت باشه

نباید تف کنی خون ریزی میکنه

اب دهن تو قورت بده

من دو هفته پیش دوتا کناز هم کشیدمخیلی درد داره باید مسکن بخورینباید باد بره دهنت ورم میکنهپس نباید ح ...

مرسی عزیزم