2777
2789
عنوان

شوهرم گفت زن باربی بگیرم

1694 بازدید | 56 پست

امشب شوهرم به شوخی ب پسرم گفت زن باربی بگیرم بمنم گفت واسه بچه ها هم خوبه دوتا مامان دار میشن ،با خنده گفت و شوخی کرد ولی اینقدر اعصاب و روان من به ریخت حد نداشت من ۳ تا بچه آوردم هیکلم بهم ریخت حس کردم باربی گفتنش از ناخودآگاهش اومدبهشم گفتم ناراحت شدم خودشم فهمید باز زد در شوخی و معذرت خواهیم نکرد حالا از شدت فشار خوابم نمی‌بره دلم شکست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم می گفتم فکر خوبیه میخوای خودم پیدا کنم؟؟

نه پررو تر میشه

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

خب بچه ها یه پدر دیگه میتونن داشته باشن 

دوتا پدر باشه مگه چیه

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

میگفتی نظرت چیه دو تا مامان و دو تا بابا؟ اونم از اون خوش هیکل هاش

اگه دهنشو نمیبست

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

عزیزم نقطه ضعف ما هوو

نقطه ضعف مردا ببخشید اونجاشونه توام به وقتش بگو ماله تو کوچیکه صد رحمت ب هسته خرما.

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

مزدا از این شوخیا زیاد میکنن ، اصلا هم‌نمیدونن ما واقعا ناراحت میشیم 

بچه های آبجی من عشق شوهرمو دارن ، اومده بودن اینجا شوهرم داشت باهاشون بازی میکرد

خودشو مظلوم‌کرده بوددمیگفت ترانه همه پولامو میگیره نمیذاره با سیندرلا ازدواج کنم ، اون‌منتظرمه الان داره گریه میکنه بخاطرم  :/ برید بهش بگید اذیتم نکنه آخه سیندرلا گناه داره :// 

این دوتا طفل معصوم یه ساعت داشتن التماسم میکردن که اجازه بدم بره سیندرلا ازدواج کنه :/