2777
2789
عنوان

شوهرم گفت زن باربی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 56 پست
دوس پسر با همسر فرق داره من ۳ تا هم بچه‌دارم نمیتونم اینجوری بگم شدید غیرتی میشه از جروبحث بشدت فرا ...

درستە خیلی فرق دارن

ولی ماهم خیلی جدی هستیم و بیشتر از خیلی از زن و‌شوهرا با هم وقت میگذرونیم

مثلا ممکنە شما تو‌خونە نشستە باشین باهم دیگە چای بخورین شام‌بخورین صحبت کنین

ماهم همینکارا رو‌میکنیم ولی تصویری😐

منظورم اینە کە خیلی تفاوتی با زن و شوهر نداریم،ولی خب میدونە پاشو کج بذارە حرف نامعقول از دهنش دربیاد مقابلە بە مثل میکنم

حتی یە بار بهش گفتم خیانت ببینم،منم اینکارو میکنم،گلە نکنی

خیلی ناراحت شد،ولی میگم کە بدونە مظلوم بازی درنمیارم

درستە خیلی فرق دارنولی ماهم خیلی جدی هستیم و بیشتر از خیلی از زن و‌شوهرا با هم وقت میگذرونیممثلا ممک ...

بهم گف بزن اخبار ببینیم شنبه تعطیله یا نه بخاطر گرما

گفتم ایشالا تعطیل نباشه بری سرکار نبینمت(تابحال هیچوقت اینجور نگفته بودم همیشه میگفتم زود بیا خونه و شیفت نباش و ...) اینقد تعجب کرد شدت ناراحتیمو بهش فهموندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره یکم بچه ها سبب شدن کمتر باهم باشید و برای هم دلبری کنید ، سعی کنید برید ورزش خیلی حالتون خو ...

کمتر؟ والا بیشتر از بچه ها نباشه کمترم نیست وقتی ک براش میذارم هروقت میخواد باشیم هستم بهونه نمیارم امروزم خودم رفتم سروقتش از این لحاظ کم نمیزارم چشم و دلشو سیر میکنم

هر طور باشی مردا ی ایراد میگیرن منم لاغرم باربی ام شوهرم ب مامانم گفته یذره گوشت تو تنش نیست

خواهرزادمم خوش هیکله شوهرش حرف همسر شما رو بهش زده:/

نمیدونم اینا چشونه لاغری یه ادا درمیارن تپلی یه ادا دیگه

هرجوری هستیم باید خودمونو دوسداشته باشیم

این اولین پستم بود یکم حرف زدم خالی شدم

بهم گف بزن اخبار ببینیم شنبه تعطیله یا نه بخاطر گرماگفتم ایشالا تعطیل نباشه بری سرکار نبینمت(تابحال ...

آفرین

بنظر من کار درستی کردی،الان شاید یکی بیاد بگە کە نە،باید برات مهم نباشە و بە روی خودت نمیاوردی چ نقطە ضعف ندی دستش،ولی مردجماعت اینارو نمیفهمن،ب روش نیاری دفە بعد بدترشو میگە 

آفرینبنظر من کار درستی کردی،الان شاید یکی بیاد بگە کە نە،باید برات مهم نباشە و بە روی خودت نمیاوردی ...

من دختر ندارم پسر دارم قصد دارم بچه دار شم تحت نظر دکترم،شوهرم صدبار تاحالا ب شوخی گفته بچه دار نشیم دختر از بیرون بیاریم هم دخترت بشه هم هووت هم کلفتت، اینقدر پروئه :/

من دختر ندارم پسر دارم قصد دارم بچه دار شم تحت نظر دکترم،شوهرم صدبار تاحالا ب شوخی گفته بچه دار نشیم ...

آرە بعضی مردا واقعا پرروان

باید این‌حرفشو یجوری جواب بدی کە دوبارە تکرارنکنە و متوجە بشە خیلی حرف بدیە،حتی اگە منظور نداشتە باشە

بنظرم یە تاپیک بزن ببین چی میگن بقیە

شما با فکر کردن چه جوابی میدادی؟

یک زوج میشناسم از اول زندگی هر ماه یک جلسه زن و شوهری میزارن اشتباهاتشون رو خیلی دوستانه و مودبانه بهم میگن. به نظرم اینکه مرد از خانمش و خانم از مردش انتظاراتی داشته باشه تا حدودی منطقیه و این جلسه ماهیانه خیلی کمک میکننهم صبرمون بیشتر شه هم اینکه نگیم وای خدایا چطور بهش بگم ناراحتم چظور بهش بگم اینکارو کنه چطووووور بهش بگم اینکارو نکنه؟!!

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
کمتر؟ والا بیشتر از بچه ها نباشه کمترم نیست وقتی ک براش میذارم هروقت میخواد باشیم هستم بهونه نمیارم ...

پیشنهاد میشه

یک کنکور س.ک.س برای هم بزارید، تا بیشتر خواسته هاتون رو بگید

دوتا کاغذ بردارید؛ توی هرکدوم این سوالات و بنویسید

هرچند وقت یکبار حس میکنی لازمه رابطه داشت؟ 

اگه چند مدت نباشه اذیت میشی؟

چه کار هایی خوشت میاد؟

چه کار هایی بدت میاد؟

چه باعث میشه بیشتر لذت داشته باشه؟

پیشنهادت چیه

اگه انتقادی داری با جون و دل میخونم برام بنویس

چکار کنیم عشقمون بیشتر بشه؟

چی باعث میشه سردبشی؟

و هرچی سوال که اینطوریه

یک برگه رو بدید ایشون 

یک برگه هم خودتون پر کنید برگه هاتون رو عوض کنید و بخونید

وقتی بچه ها نیستن و ایشون خسته نیست و حالش خوبه و سرش گرم گوشی و فوتبال نیست و خودتونم حالتون خوبه برید بشینید کنار هم اینکار رو کنید

باهم حرف بزنید

زوجی هست که هر ماه یک جلسه ۲۰ دقیقه میزارن باهم و ناراحتی ها انتقادات و پیشنهاداتشون رو بهم میگن و هدفشون اینه توی این جلسه باهم بحث نکنن هیچ کس از انتقاد واکنش ناراحت کننده نداشته باشه و نیت دو طرف بهتر کردن رابطه باشه. رابطه به حرف زدن و داشتن دغدغه طرف مقابل زنده است. باهم باید این گل رو محافظت کرد که خشک نشه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅