2777
2789
عنوان

شوهرم گفت زن باربی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 56 پست
همچین شوخیای سطح پایینی گاهی باید جواب شبیه خودش رو داد تا متوحه زشتیش بشن

ما خانما اگه جوابشونو مثل خودشون بدیم غیرتی میشن انکار فقط خودشون غیرت دارن منم حوصله دعوا ندارم بخدا ،واسه همین مثل خودش جواب نمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چ واکنشی نشون دادی؟ بابا شوخی شوهر من خیلی مزخرف بود انگار از ضمیر ناخودآگاهش اومد دلم شکست واقع ...

والا من عادت کردم ، چون روی شناسنامه ۳۳ سالشه ولی واقعا ۱۲ سالشه حالا نخبه هم‌هستا  ، همسایمون بچه ۳ سالشو لورده اینجا امانت ، تا مامانش رفت بچه رو برداشته میگه بیا بریم‌قایم شیم این خانمه آدم‌خوره میخواد نا رو بخوره از رو مبلا فرار کرد تو اتاق 😐 

دیکع کلا عادت کردم به مسخره بازیاش واسم عادی شده 🤦‍♀️

لاغر کردن خیلی سخت من خودم ۵ سال دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم ولی دیگ شروع کردم ب ورطش ب خودم قول دادم بدون رژیم و اروم و اهسته خودمو لاغر کنم الان ی ماه دارم میرو کلاس ورزش 

هیچی رزیم بجز سس مایونز و ته دیگی نخوردن دیگه رژیمی ندارم فقط و فقط غذامو کم میخورم و کم روغن درست میکنم ۵ ساله از تیکه انداختنهای خواهرشوهر بگیر تا شوهر و فعکو فامیل خودم ک فقط غصه میخوردم اصلا حرکتی نمیکردم یام ی هفته رژیم میگرفتم و بعد ی هفته کم میاوردم 

اما دیگ خسته شدم و کلتف شدم الان فقط میخوام سالم خوری کنم و اهسته اهسته وزنمو کم کنم حتی اگر ی سال طول بکشه دیگ بسمه بس.

من همین الان اینو بە دوس پسرم گفتمانقد حرص خوردم سر این‌شوخیا و تشر بارش کردم دیگە لب واکنە شوخی کنە ...

دوس پسر با همسر فرق داره من ۳ تا هم بچه‌دارم نمیتونم اینجوری بگم شدید غیرتی میشه  از جروبحث بشدت فراریم

اضافه وزن آنقدرها خودشو نشون نمیده به حرفاش گوش نده چون ازش سرتری میخواد تخریبت کنه

آره قدم ۱۶۵ هس نشون نمیده ولی تورم مشخصه،چاق نیستم

حالا وقتی دید ناراحت شدم گفت شوخی کردم بابا زن تپل خودم قشنگه گفتم ماله نکش دیگه ر،،،،ی نمیشه جمعش کرد انقد باهاش سنگین بودم تاحالا نبودم،هرچی خنده‌دار تعریف کرد اصن نخندیدم گرف خوابید