2777
2789

دوستان 

بدون گفتن ،میخوام به یکی نشون بدم ازش بدم میاد و کار به کارم نداشته باشه ،پیگیرم نباشه 

کلا ولم کنه 

سیاستهای قشنگ لطفا 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

من که رک میگم رفتار و گفتار شما باب میل من نیس بای۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ب این صراحت روم نمیشه

به نظرم این بهتر از سردی و نگاه نکردن و پرخاش کردنه۰ حداقل طرف تکلیفشو میدونه۰ میتونی بگی فلان حرفت منو رنجوند یا فلان کار که کردی خوب نبود 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
پس تو کنه شو که اون بیخیالت شه😀

راست میگی۰ کافیه ازش پول قرض بخواد طرف تو افقهای دوردست محو میشه