2777
2789

سه سال پیش تو عروسی پسر خالم فیلم گرفتم بعد سر مهمونی های بعدی رو یکی از فامیلاشون کراش زدم کار خاصیم نکردم البته😂

ولی خانواده پسرع گفته بودن که خیلی منو دوست دارن و این حرفا برا همین حرفمون تو فامیل زیاده 

بعد امشب فیلم عروسی پسر خالمو گذاشتم تو تلویزیون 

یهو وسط فیلما یهو رقص این پسره اومد😂😂😂😂 حالا من خودم بار اول بود میدیدم پشماممم ریخته بود خودمو زدم به اون راه از شانسم اون لحظه تو اون فیلم فقط اون میرقصید انگار از عمد از اون فیلم گرفتم🤦🏻‍♀️

حالا خالم بهم میگفت فلانی خوب نگاه کنن پسر مهندس اینههه🤣🤣🤣

منم گفتم عهه اهاان🤣🤦🏻‍♀️

تاحالا تاپیکاتو زیاد دیدم خانم محترم شما چقدر پسرا پیگیرتن خانمی شماره دعانویستو بده😁🤣

شوخی کردم ناراحت نشی

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا خط آخر فک میکردم رقصشو فرستادی به یه شبکه ای چیزی بعد پخشش کردن اونام

یکم بهتر بنویس جانم😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تاحالا تاپیکاتو زیاد دیدم خانم محترم شما چقدر پسرا پیگیرتن خانمی شماره دعانویستو بده😁🤣شوخی کردم نا ...

جدیی؟😂😂😂اتفاقا من فکر میکردم از قشر ناشناخته سایتم😂😂😂

جدیی؟😂😂😂اتفاقا من فکر میکردم از قشر ناشناخته سایتم😂😂😂

تاپیک خواستگاری خالت

و زیر بارون موندنتو خوندم قبلا😂

جالبه برای خودمم😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

تاپیک خواستگاری خالتو زیر بارون موندنتو خوندم قبلا😂جالبه برای خودمم😂

وای ارهه چه دقتی داریی😂😂😂اتفاقت یکی از پسر خاله هامم امسال یعنی همین ماه میخواست زن بگیره همون خالم اومده بود میگفت فلانیو (منو) بگیرین دیگههه چرا جای دور میرین😂🤦🏻‍♀️حالا من هی خودمو خفه میکردم خاله ول کننن اون ول نمیکرد😂