2777
2789

یاد برره افتادم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخودتو بزار بپزه قشنگ پیاز و زردچوبه و فلفل سیاه ابشو جمع کرد بریز داخلش

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

نخود رو میذاری بپزه

توش ی سیب زمینی پیاز درسته من میندازم 

بعد پخت درمیارم میکوبم اضافه میکنم غلیظ میشه لعاب میندازه

با فلفل بیشتر مزه جون میده

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همون آبگوشت هست ؟

خانم دکتر این دستور یه پزشک ( اجتماعی/با طب سنتی) هست

#تدابیر_قبل_سفر ۲
#اربعین

در متن قبل به اهمیت
#پاکسازی بدن قبل از آغاز سفر اشاره کردیم

یکی از رژیم های غذایی مناسب به این منظور،
رژیم نخودآب ه 🫕
انواع دستورهای مصرف وجود داره ولی دو دستور مناسب:
1⃣ خوردن نخودآب در سه روز پشت هم، ظهر و شب (نهار و شام) (هیچ غذای دیگری خورده نشه) (صبحانه عسل و ماءالعسل (آب عسل گرم) یا تخم مرغ عسلی یا شیره انگور)
یک هفته قبل آغاز سفر

2⃣ خوردن روزی یک وعده نخودآب
به مدت ده روز تا دو هفته (بقیه وعده‌ها آزاد)

❓روش پخت نخودآب؟
مقدار دلخواه نخود رو شب میخیسونید (افرادی که گوارش قوی و عادت به حبوبات دارن لازم نیست. اگر خیلی نفخ میکنید چندبار آب عوض بشه)
روز بعد با آب، پیاز، گوشت گوسفند یا جوجه یا بلدرچين (دلخواه/میشه نریزید)، کمی برنج نیم دونه، زعفران یا زردچوبه (یکی از این دو)، یک تکه چوب دارچین، نمک، کمی روغن زیتون یا بادام شیرین بپزید.
از آبلیمو ترش برای مزه دار کردن
و از زیره سیاه برای گرفتن نفخ میشه استفاده کرد.
لوبیا، رب، سیب زمینی، گوجه داخل نخودآب ممنوع ❌
اگر ضعف نمیکنید بدون نان، اگر ضعف میکنید با کمی نان سنگک برشته میل کنید.

✅ نخودآب مقوی عمومی، دافع اخلاط فاسد بلغمی و مقوی معده است

✍ د. موحد | هجرت
@hejrat_kon
#نشربامنبع