2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مارو از خونشون روند

1005 بازدید | 34 پست

سلام خانوما میخوام جریان دیروز رو بهتون بگم شما اگه جای من بودین چیکار میکردین 

ما هرجمعه میریم خونه مادرشوهر اونم شبا فقط یکی دوساعت دیروزم طبق جمعه های دیگه رفتیم خونشون در زدیم تو حیاط بود (خونشون ویلاییه) از همونجا پرسید کیه شوهرم گفت ماییم مامان اومدیم بهت سربزنیم ازهمون پشت درد گفت میخوام چیکار ک اومدین نمیخوام بیاین اوندین ب چیه من سر بزنین منو شوهرم خشکمون زد ک چرا اینطوری میگه این همون موقع اومد و در روباز کرد اول شوهدم رفت تو من هنوز خشکم زده بود وقتی میخواستم وارد شم دستمو دراز کردم ک باهاش دست بدم ولی دستمو پس زد و باهام دس نداد ولی ی جورایی بادستش هولم داد تو حیاط ،توشوک رفتارش بودیم هی داشت غر میزد به شوهرم گفتم بیا برگردیم از همینجا نمیخوام با این وضعم بیشتر از این حالمو خراب کنه و تحقیرم کنه ،شوهرم خیلی خیلی ناراحت شده بود از همون حیاط برگشتیم وقتی توراه ب همسرم گفتم ک باهام دست نداد خیلی حالش گرفته شد گفت دیگه هیچوقت نمیرم اونجا

واااا.خب واسه چی

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی گفت وقتی بچمون دنیا اومد نمیزارم بیاد خونمون و مث خودش میگم برا چی اومدی برو ولی من گفتم زشت میشه این رفتار اگه اومد ما احترامش میزاریم فقط میگی مامان ما کسی رو از در خونمون نمیرونیم خوش اومدی 

امروزم پدرشوهرم ک رفته پیش شوهرم بهش گفته ک مادرت شب بهم گفت ک شما رو از خونه رونده،مادرشوهرم ب کارش افتخار میکرده 

جالب اینجاست ک بعد ما که جاری های دیگم با خونوادشون رفتن با اونا خوب رفتار داشته 

فقط موندیم چرا ب ما اونطوری گفت و دلیل رفتارش چیه

خب از اون جمعه تا این جمعه چ اتفاقی افتاده بوده واسمون تعریف کن

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

حتما یه دلیلی داره وگرنه چطور باشما بد بلافاصله با جاریت خوب میشه

مگه اینکه مشکل روانی داشته باشه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

بخدا هیچ رفتار بدی نکردیم کلا فقط جمعه ب جمعه میبینمشون با اینکه فقط دوتا کوچه با هم فاصله داریم 

مادرشوهرم از وقتی من باردار شدم باهام بد سده ابنو همه متوجه شدن حتی جاریهامم بهم میگن این چرا اینطوری شده باهات ولی بخدا بی دلیله 

ب سوهرم میگفتم ولی باور نمیکرد تا اینکه دیروز پیش خودش با بهم بی احترامی کرد

واااا

هر چی هم شده باشه.دلیلی نداره با زن باردار همچین رفتاری داشته باشه.والا ما هم خودمون عروسیم و مادرشوهر داریم ،هم عروس داریم اونم ۴ تا...

یعنی چی؟بخدا من جای استارتر باشم پامو نمیذارم اونجا..ادم با دشمنش هم با احترام برخورد میکنه وقتی میاد خونش،اگه الگوهامون اینا باشنننن وای به حال عروس و دومادای ما در آینده

میدونین مادرشوهرم از اون زنایی هستش ک وقتی یکی باهاش با پرویی حرف بزنه ازش حساب میبره ولی اونایی ک بهش احترام میزارن فک میکنه حتما خبریه 

بخدا ما بیشتر جمعه ها ک میخوایم بریم بیرون من ب شوهرم میگم ک بریم مادرتم ببر اونم همش خونست حوصلش سرمیره خیلی وقتا شوهرم مخالفت میکنه ولی من ب زور راضیش میکنم میگه پیره توخونه تنهاست میریم میبریمش ولی هیچوقت خوبی یادش نمیمونه