نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونو من خودم گرفتم ۸کیلو چاق شدم عاااالیه بدون برگشت
یکم پف داره که میخوابه ولی در کل عالیه
بین دو راهیی گیر کردم که بازم بگیرم یا برم دنبال یه چیز دیگع
فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان
اونو من خودم گرفتم ۸کیلو چاق شدم عاااالیه بدون برگشتیکم پف داره که میخوابه ولی در کل عالیهبین دو راه ...
خب عزیزم وقتی جواب گرفتی ادامه بده چندکیلویی
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
استرس نداشته باش پول تو حسابت داشته باشبیخیال حرف مردم باش که پشت سرت چی میگنسرت تو زندگی خودت باشه ...
همش حله فقط خودمو چاق دوس دارم😪😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونو من خودم گرفتم ۸کیلو چاق شدم عاااالیه بدون برگشتیکم پف داره که میخوابه ولی در کل عالیهبین دو راه ...
چه رنگی بود خوش بحالت واقعا که بدون برگشت بود برات
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
سبز کمرنگاون سری گرفتم سبز پررنگ بود ولی الان کمرنگ
من یه دوره نزدیک چهل تا خوردم سبز بود ولی برگشت داشت و آترپز زانو و تیرگی پوست فقط صورتم
سبز کمرنگاون سری گرفتم سبز پررنگ بود ولی الان کمرنگ
خودت از دوره اولت نتیجه گرفتی؟!
1
5
10
15
20
25
30
35
40