نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
من ازکسی میخرم که خودش از ترکیه میاره بارکد داره اسکن کنی مینویسه که مال ترکیسترنگ قرصم سبز پررنگ قو ...
بعد نتیجه دیدید؟
برگشت نداشت
چقدر پولش
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
من ازکسی میخرم که خودش از ترکیه میاره بارکد داره اسکن کنی مینویسه که مال ترکیسترنگ قرصم سبز پررنگ قو ...
من همین خوردم میشه بپرسم بنظرت چرا به من نساخت
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
اره من تو یه ماه 12 کیلو چاق شدمتاپیکام هست چندسال پیش بوده اما همچنان وزنم مونده
راز موندنش چیه؟
راهنمایی کن منم یاد بگیرم این سری هم بمونه برام🙂😂
فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
نمیدونم والا عجیبهبرا من انقد فایده داشت که نگوریزش موهام قط شدناخنم محکم شدقبلش پوست سرم کنده میشد ...
چندسال تون و چندتا بچه دارید من روزی یک دونه ماه رمضون روزه هم میگرفتم و میخوردم وقت افطار و اینکه تنها جایی که خوب شد روده هام بودن چون من یوبس هستم با گیم آپ بهتر شده بودم