2777
2789
عنوان

خوردن قرص اورژانسی و....

202 بازدید | 18 پست

سلام من ده روز پیش یه رابطه مشکوک داشتم و قرص نخوردم یعنی احتمال نمیدم که باردار بشم چون بلافاصله بعدشم معذرت میخام رفتم دستشویی حالا دو روز پیش دوباره یه رابطه بدون جلوگیری داشتیم الان میخام قرص اورژانسی بخورم ولی میترسم شاید باردار باشم 

اگه الان قرص بخورم و باردار باشم ممکنه مشکلی برای جنین پیش بیاد؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

چرا جلوگیری نمیکنی..؟با این قرصا خودتو داغون میکنی...اگر بچه ایم باشه بچه رو داغون میکنی..پس همیشه مراقب باش😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصد بارداری دارم ولی چون رابطه دوم شب اول ماه بود میخام قرص بخورم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

سلام عزیزم؛ چطور ده روز پیش احتمالش نبوده؛ الان احتمالش هست🤔🤔 قبل از تخمک گذاری احتمال زنده بودن اسپرم و بارداری خیلی بیشتر از بعدشه! دقیقا این دوبار رابطه چه روزایی از سیکلت بوده؟ شاید اصلا نیاز به قرص نباشه

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

عزیزم دسشویی رفتن مانع بارداری نمیشه .دوما اگه بچه میخوای نخور...خیلی ضرر داره من خوردم خیلی پشیمونم ..نظم مریضی رو بهم زده و ریزش مو زیادی پیدا کردم علاوه بر اون دکترا هم زیاد روی کردن قرص اورژانسی رو توصیه نمیکنن..من دکترم گفت سالی دو تا سه بار مصرف کن..اگرم بچه نمیخوای یدونه بخور ..

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
سلام عزیزم؛ چطور ده روز پیش احتمالش نبوده؛ الان احتمالش هست🤔🤔 قبل از تخمک گذاری احتمال زنده بودن ا ...

من دوره هام نامنظمه ولی رابطه اول خودم از علائمم حس میکردم روز تخمک گذاریم 

بعدیشم که دو شب پیش 

جنین؟؟؟؟؟ دو روز پیش نزدیکی کردی جنین از کجا اومد دختر!خخخخ

عزیزم ده روز پیش میگم

عزیزم دسشویی رفتن مانع بارداری نمیشه .دوما اگه بچه میخوای نخور...خیلی ضرر داره من خوردم خیلی پشیمونم ...

ميشه بگي چه مشكلاتي پيدا ميكنيم،بعدش باردار نميشيم؟كلا يكم توضيح ميديد؟ ممنون

❤️