یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر منم عمل کرد ولی نمیدونم چه جوری فقط یه دستگاه دکتر گفت خریدیم با اون عمل کرد .چند روز اول که دکتر استامینیفون سربت و شیاف میده سر ساعت بده برای اینکه شیاف راحت بره داخل پماد لوبرکانت بخر با اون استفاده کن چون همین جوری بچه اذیت میشه .بعد چند روزم گوشش درد میگیره کیسه اب گرم بزار رو گوشش اروم میشه بچه زیاد نمیتونه سوپ و حریره بخوره شاید یه قاشق بستنی هم نمیتونه زیاد بخوره اصرارش نکن رختخوابشو جلو تلوزیون پهن کن تا سرگرم بشه .اولش لاغر میشه ولی دوباره خوب میشه
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
منم گفته دکتر باید عمل کنم میترسم عمل کنملوزه هام مر سنگ و عفونته صدام گرفته دهنم بوی بد میده ولی از ...
پسر من رفته بود عمل کرده بود یه دختر ۲۱ ساله هم اومده بود خوب دوران نقاهت شما یه کم طولانی تره یه بچه دو ساله عمل کرده بودن مامانش گفت از روز دوم غذا خورد انا پسر من تا یه هفته با ترس سوپ میخورد شما بزرگتری تحملت بیشتره .شاید بوی دهانت از معدت باشه.دایی منم تو همین سن و یال عمل کرد
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
منن پسرم ۶ سالش بود عمل کرد ما هم گوش و حلق و بینی رفتیم .ولی یه دکتر طب سنتی رفتم گفت لوزه از زیاد زیاد مصرف کردن لبنیاته .یه مدت لبنیات مصرف نکن شاید خ ب شدی