2777
2789

چه حسی به قیافتمون دارید من اصلا خودم رو دوست ندارم قیافه ام رو دائم با بقیه مقایسه میکنم حسرت زیبایی تو دلم مونده خودم رو واقعا دوست ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا اینطور بودم

الان نه حس میکنم معمولی رو به خوشکلم

البته سعی کن هم به پوستت برسی هم به وزنت

هم اینکه به خودت بگی من خوشگلم یا چقدر مثلا فلان لباس به صورتم میاد

خیلی بهت کمک میکنه

خودت رو با کسایی که از خودت معمولی تر هستن مقایسه کن اینطور اعتماد به نفست بالاتر میره

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

خودمو دوست دارم هرچند بعضی جاهای ظاهرم اونقدرا هم باب میلم نباشه بازم خودمو دوست دارم

زیاد هم درگیر مقایسه کردن نیستم

به نظرم آدم هرطور که باشه باید خودشو دوست داشته باشه دوست نداشتن خودت گل به خودیه و نامردیه در حق خودت 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خب باید به خودت برسی

من پول داشتم ببنیمو عمل میکردم  لب و صورتی ژل میزدم مژه کاشت میکردم رنگ مو میزاشتم کاشت ناخون و کاشت ابرو و ....پلنگ دوس دارم😂ولی هیچ گ..هی نخوردم میگن قیافه ناز و خوشگلی 

منم خودم رو خیلی مقایسه می کردم و اصلا نمیتونستم معمولی بودن رو بپذیرم خیلی برام سخت و طول کشید تا بپذیرم اما یه روز به خودم گفتم من به هیچکسی زیبایی و بی نقصی بدهکار نیستم و هیچ اشکالی نداره اگه معمولی باشم موهام کراتین نباشه ، بینیم یکم قوز داشته باشه ، لبام نازک باشه ، صورتم گاهی جوش بزنه یا هرچیزی .‌.. مهم اینه تو صورتم نقصی وجود نداره مهم نیست صورتم با ملاک های زیبایی همخوانی داره یا نه 

مهم شخصیتیه که دارم و ترجیح میدم آدما ارزش من رو با سواد و آگاهیم بسنجن نه با زیبایی ظاهری 

در ضمن الان همه میتونن زیبا باشن اصلا چیز غیرقابل دسترسی نیست

من اصلا برام مهم نیست

خدا هر کی رو یه جور آفریده

تنوع هم زیبایی خودش رو داره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم