2777
2789

۳ ساله باهمیم قبلا بهش خیانت کردم ولی عاشق همیم ... آدم کرموییه و خیلی زرنگه میدونه من اعصبانی بشم همه چیزو میریزم بیرون امروز بهم گفت میخوام با دوستم برم پیش یه بیزینسی پولی(دوستش واقعا اهل این چیزاس) بعد دیگه تا سه ساعت جواب گوشیمو نداد گوشیشو خاموش کرد بعد زنگ زد با خوشحالی میگفت رفتیم با یکی س.س کردم خیلی خوشگل بوده خیلی حال داد با جزئیات همه چیزو تعریف کرد هرکیم جای من بود باور میکرد دیونه شدم زورم داشت خونسردیمو حفظ کردم هرچی که به ذهنم رسید گفتم . گفتم من پیج فیک اینستا دارم با یکی از هم محله ایات چت کردم خیلی خفنه ماشین داره خیلی ازش خوشم میاد هیچوقت تو حسی که میخواستمو بهم ندادی از اکسام گفتم اونا عالین کاش الانم باهاشون بودم خلاصه هرچی که فکرشو بکنید،گفتم اونم میخندید هی ازم سوال بیشتر میپرسید به قول معروف زیر زبونمو کشید تهش گوشیو قطع کرد زنگ زد بغض کرده بود میگفت من دروغ گفتم بهت خودت میدونی من هیچوقت همچین کاری نمیکنم من امروز خونه بودم فقط خواستم اعصبانیت کنم همه چیزتو بگی تو بی ذاتی لاشی و .... قبلا هم از این کارا و شوخیا زیاد کرده بود الکی ولی ایندفعه جدی حرف میزد. حالا نه اون پیامی داده نه من پیامی دادم چجوری قضیه رو جمع کنم؟؟؟ اعتمادش کمه قبلا بهش بدی کردم مطمعنم تا اخر عمر فکر میکنه من این کارهارو واقعا کردم حالا چیکار کنم اصلا از کجا معلوم خودش اینکارو نکرده؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم بگو دروغ گفتم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
تو هم بگو دروغ گفتم

مگه تو بدون مدرک اینکه اعتراف کرده دروغ گفته رو نپذیرفتی؟

پس اونم باید بپذیرند که تو دروغ گفتی ری اکشن رو ببینی

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

چه ایشون کاری کرده باشه چه نکرده باشه دیگه رابطه ی شما دوتا درست نمیشه، اون اعتماد و امنیتی که بوده خراب شده

سعی نکن درستش کنی چون اگه به هم برگردید هم دیگه یا رابطه دوامی نداره یا هردو بهم خیانت میکنید

رها کن بره

و اینکه درس بگیر از این چیزا

از ایشونم عذرخواهی کن بلکه یکم دردش کمتر بشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

این چه رابطه سمیه؟

عاشقشی ولی بهش خیانت کردی؟در تضادن کاملا

یا داری به خودت در مورد این عشق دروغ میگی یا ما

بعد اون زنگ میزنه با جزئیات کامل از سکسش با یه ج... میگه زیر زبونتو بکشه؟

بعد سه سال اگه اعتماد ندارین پس کل مسیرو اشتباه اومدین

بعدم میتونی بگی همینطور که تو دروغ گفتی منو عصبی کنی منم دروغ گفتم

و گذشتت واقعا بهش ربطی نداره(منهای خیانت کردنت)

چقد رفتارای عجیب دارین جفتتون

چه ایشون کاری کرده باشه چه نکرده باشه دیگه رابطه ی شما دوتا درست نمیشه، اون اعتماد و امنیتی که بوده ...

درسته حرمت ها شکسته شده 

البته از ابتدا هم هیچی با هیچی نمی خوند

سه سال رابطه و بعد طرف بخواد بره با بیزینسی؟

منم با شما موافقم دوستانه رابطه رو کات کنن بهتره تا مریض و سمی پیش برن

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!