2777
2789
عنوان

پرپشت شدن ابرو

119 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من ابروهام رو خیلی برنداشتم 

حالت یکی از ابروهام قشنگه ولی اون یکی خوب نیست

یعنی باهم‌قرینه نیستند 

بعد میخوام جایی که خالیه رو پر کنم 

چی بزنم تا درست بشه 

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگ تره🙂💕

آرگان خوبه..خالم ی مدت زیر ابروهاشو با تیغ میزد پر مو تر میشد

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی یاد خودم افتادم وقتی ۵ سالم بود چون از پیوند ابروهام خوشم نمیومد اون قسمت رو زدم بعد دیدم چقدر افتضاح شد چقدر گند زده بودمممم آخر سر هم انداختم گردن مامانم چون اونروز چتری هامو کوتاه کرده بود 😂😂😂😂

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

بعد اومدم پیوندم رو بردارم یه ذره از تاج ابرومم بردم چی بزنم بهش تا درست بشه🥲😭

تاج ابرو در میاد من خورم یبار زدم تاج ابروهامو ولی حدود ۳ ماه طول کشید

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

خب من با تیغ نزدم که با موچین و بند برداشتم

اوه موچین چرا آخه..از تیغ استفاده کن که اگه لشتباهیم شد در بیاد حداقل..موچین و بند ی کار میکنه هیچوقت در نیاد

اوه موچین چرا آخه..از تیغ استفاده کن که اگه لشتباهیم شد در بیاد حداقل..موچین و بند ی کار میکنه هیچوق ...

یعنی هیچوقت در نمیاد دیگه؟

یعنی هیچوقت در نمیاد دیگه؟

خدانکنهه..نمیدونم والا من با موچین هیچوقت برنداشتم باتیغ زدم یبار تاج ابروهامو بعد چند ماه در اومد. موچینو نمیدونم

وایسا عکس ابروهامو بفرستم

بفرست

خدانکنهه..نمیدونم والا من با موچین هیچوقت برنداشتم باتیغ زدم یبار تاج ابروهامو بعد چند ماه در اومد. ...

با تیغ که میدونم در میاد 

با خرگوشکی چیزی در نمیاد؟؟؟

این عکس ابروهامه ‌‌‌..سمت چپه ابروهام کلا از اول اینجوری بود سمت راست یه خط از تاج ابروهام رفته

به احتمال زیاد در بیاد..سریتا بخر بزن به ابروهات کلا خوبه برای رشد ابرو هیچچ ضرری هم نداره..بخر هرشب بمال به ابروهات هم رشد اون یکی هارو خوب میکنه هم شاید اینا در بیان