2777
2789

من اصلا آدم حسودی نیستم اما چندوقته میرم اینستا میبینم همه خوشگل و پولدار و موفقن واقعا حس بدی میگیرم اعتماد به نفسم نابود شده.....بااین که همه بهم میگن خوشگلی و قیافت خوبه دلم میخواد عمل زیبایی کنم یا ژل تزریق کنم...همش تو این فکرام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همیشه چند میلیارد درآمد دارن و خوراکی های گرون می‌خورن و با ماشین شاستی بلند. میرن سفر با سی تومن حقوق احساس بدبختی میکنم 😂😂

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

منم فعلا نه عملی کردم نه تزریقی تا الان.

بدم نمیاد یکم لبمو ژل بزنم یا دماغمو عروسکی عمل کنم یا ابروهامو کاری کنم

اما حقوق ک میگیرم میرم همرو لباس میخرم هیچی نمیمونه🤣

ظاهر زندگیشون خوبه ولی باطن زندگیشن از نی نی سایت هم بدتره 

پس گول ظاهر خودشون و زندگیشونو نخور 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

فیلت ره و روتوشه من چند تا شونو تو رستوران ، پاساژ ها دیدم به خفنی عکساشون نیستن 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....