2777
2789

آیا به عقب برگردین باز انجام میدین و اینکه چند روز بعد عمل میشه رفت سرکار

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله انجام میدمشبش اومدم فوتبال ذیدم پس فرداش رقتم سرکار نباید نور ب صورتم میخورد دکتر گفتم عینک بزنم ...

خیلی ها میگن دیدشون تار بوده بعد عمل اونم چندین ماه 

شما این مشکل رو نداشتین؟

من سه چهارسال پیش عمل کردم.. بهترین لطفی بود ک در حق خودم کردم.

می ترسم که دیدم تار بمونه خیلی ها میگن تا چندین ماه تار وکدر میدیدن

می ترسم که دیدم تار بمونه خیلی ها میگن تا چندین ماه تار وکدر میدیدن

مدل عمل ها فرق داره.. برای من این مدلی بود تا یکماه دیدم تار بود و باید تو نورکم بودم.. ما چراغهای لوستر کم کرده بودیم. لامپ دستشویی تلق رنگی زدیم تا یک مدت تا خوب بشم ولی بعدش عالی شد

مدل عمل ها فرق داره.. برای من این مدلی بود تا یکماه دیدم تار بود و باید تو نورکم بودم.. ما چراغهای ل ...

تو‌‌ اون یک ماه اذیت نمیشدی تار میدیدی؟ عینک میزدی؟من از اول مهر باید برم سرکلاس نمی‌دونم چیکار کنم 

خیلی ها میگن دیدشون تار بوده بعد عمل اونم چندین ماه شما این مشکل رو نداشتین؟

اشک چشم استفاده نکردن 

چون بعد عمل خشک میشه چشم باید اشک چشم مرتب به موقع استفاده کنید وگرنه اون تاری که میگید ایجاد میشه 

تو‌‌ اون یک ماه اذیت نمیشدی تار میدیدی؟ عینک میزدی؟من از اول مهر باید برم سرکلاس نمی‌دونم چیکار کنم

نه اصلا ،بالاخره هر عملی عوارض داره..

ببین من حتی حموم رفتنم بدون عینک سخت بود خیلی اذیت میشدم از بس چشمام ضعیف بود، درس هم میخوندم همش چشمام خون میفتاد. اما بعدش که عمل کردم همه چی خوب شد..