درباره دختری به نام ونوس است که شغلش گلفروشی و با پسری به نام سامیار آشنا میشه و در جریان رابطه با اون سامیار بهش تجاوز میکنه و ونوس دنبال فرصتی برای انتقام میگرده که سامیار تو یه تصادف حافظشو از دست میده . ونوس پزشکی میخونه و روانپزشک میشه و بعد چند سال سامیار رو اتفاقی میبینه
اینه؟؟
از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی گلم ونوس گل فروش بود سامیار ۳۱ ساله بهش تجاوز میکنه اینم میره با دوتا برادراش با ماشینش دستکاری میکنند تصادف میکنه بعد چهار سال میگذره ونوس هنوز حالش بده میره روانشناس که میبینه سامیار همون روانشناسه که بر اثر تصادف حافطشو از دست داده اونجا ونوس میخاد انتقام بگیره من تا پارت ۳۵ خوندم که دیگه بقیشو پیدا نکردم