دخترم پنج روزشه همش خوابه اصلا به هیچ روشی بیدار نمیشه شیر بخوره ، هرکاری میکنم بیدار بشه که شیر بخوره فایده نداره بیدار میشه گریه میکنه سینهمو میزارم دهنش میخوابه دوباره چیکارش کنم؟؟ به دکتر گفتم گفت وقتی خوابه با قاشق شیر بریز دهنش قندش نیوفته ولی من میخام یخورده شیر بخوره که جون بگیره، شده که 6 ساعت هم خوابیده بیدار نشده هرکاری کردم
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
فقط میگم کیف کن از این موقعیت.. تو هم بخاب! الان نی نی من دو ماهه ست پوستم کنده اینقدر بدخواب... مثل ...
ینی بدون بیدار شدنم میخابید مث دختر من تا 6 ساعت؟
دختر من که خیلی خیلی کم شیر مبخورد، در حد دو دیقه و بعد سریع میگرفت میخوابید و اصلا بیشتر نمیخورد. حتی برای شیر هم گریه نمیکرد فقط مثل ماهی توی خواب دهنش باز و بسته میکرد. ولی خب دیگه هر سه چهار ساعت شیر میخورد.
اما راهکارر!پوشکش باز کن بشورش. یا لباسش کم کن بزار خنک بشه بزن کف پاهاش محکم.. چونه ش بمال
مرسی گلم منم همینکارو میکنم بعضی وقتا جوابه بعضی وقتا هم در خد دو دیقه بیدار میشه و میخابه🤦🏻♀️
دختر من که خیلی خیلی کم شیر مبخورد، در حد دو دیقه و بعد سریع میگرفت میخوابید و اصلا بیشتر نمیخورد. ...
وای دختر منم همینه در حد یکی دو دیقه بیداره و میخابه
اره روزی یکی دوبار پیپی میکنه و جیششم خوبه