2777
2789
عنوان

از پارسال که نمونه قبول نشدم حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منمشهرمون تراز بالا میخواست واس قبول شدنباز خوبه اونام قبول نشدن بات حس همدردی دارتمن از بین ۵ ت ...

تو مدرسه ی ما دوستم و ی نفر دیگه قبول شدند

و من واقعا ناراحتم و درکت میکنم

تا الان دو روزه که جواب رو دادن و من همچنان عذاب وجدان دارم

چجوری🥲

از یکجا به بعد که یاد بگیری

ارامش روح و روانت مهمتره

و یاد بگیری این زندگی تویه هرجورم باشی ارزشمندی حق سرزنش خودتو نداری

کم کم به کتفت میگیری فامیلو

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

گلم من از ششم مدرسه تیزهوشانم بخدا قسم به جان عزیزام هیچ فرقی نداره من بهت قول میدم اگه از الان بشینی سفت و سخت بخونی و با برنامه و اگاهی پیش بری رتبه 1 میشی خب؟؟؟

گفتم رتبه 1 دیگه پزشکی که سهله

دوست عزیز نمونه رو ولش کن اصلی ترین چیز و غول اصلی کنکوره با این جور حرفا زمان درس خوندنتو از دست نده

من دولتی بودم انقدردرگیر مسائل مسخره شدم که رتبم لب مرزی شده برای چیزی که میخواستم فقط دارم خودمو فحش میدم کاش یه ذره بیشتر میخوندم 

اصلا مهم نیست که قبول نشدی

رشتت چیه؟

منم قبول نسدم ولی الان اون دانشگاهی که میخواستم دارم درس میخونم

تو فکر نمونه قبول شدی و تلاشی که اونموقع میخواستی لنجام بدی و حتی بیشترش و الان انجام بده 

مطمئن باش موفق میشی

تو فاصله ای که دیدم واسه ی نمونه تو ذخیره ها هستمولی اگر مدرسه ی دیگه ای بنویسم انتقال سختهمخصوصا که ...

عزیزم خیلی به ذخیره دل نبند به نظرم حداقل یه مدرسه دیگه پیش ثبت نام کن ، به امید ذخیره بدون مدرسه نمون اختلاف ترازت هم خیلی کم نیس

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

با دوستات حرف آخر بخرین از الان شرو کنین

بهت قول میدگ

صد برابر نمونه رفتنه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

عزیزم من حدود ده سال ازت بزرگترم الان قشنگ برات توضیح میدم که بفهمی داری برای یه چیز الکی غصه میخوری ...

میدونم الکیه هاا ولی خب بازم دست خودم نیس دلسردم کرده از درس خوندن 🥲

کاربری دست ۲ نفره ✅️