2777
2789
عنوان

از پارسال که نمونه قبول نشدم حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 80 پست

درسته مدارس نمونه مدارس برتری هستن و قبولی زیاد دارن ولی به تلاش دانش آموزاش هم بستگی داره

الان باید تلاش کنی برای کنکور که ۳ سال دیگه حسرت نخوری چرا قبول نشدی 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
منم مثل توامبا این تفاوت که اونا قبول نشدن منم قبول نشدمولی با این حال با آخرین نفر ۲۰۰۰ تا فاصله دا ...

آره منم

شهرمون تراز بالا میخواست واس قبول شدن

باز خوبه اونام قبول نشدن بات حس همدردی دارت

من از بین ۵ تا رفیقام فقط من قبول نشدم 

کاربری دست ۲ نفره ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو جمع کن سریعتر

یاد نگیری اهمیت ندادن به فامیل و تفکرات مردم

موقع کنکور عذاب میکشی

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من تو نمونه بودم

باور کن خبر خاصی نیس حتی بعضی معلمامون با دولتی مشترک بود

میدونی

تنها فرق نمونه با بقیه مدارس اینه ک رقابت شدیده و همه بچه های کلاس درسخونن

توام سعی کن تو همون مدرسه دولتی بهترین باشی و فراموش نکن ۲ سال دیگ کنکور داری کنکور مهم تره با قبولی تو کنکور همه چیز درست میشه

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

منم مثل توامبا این تفاوت که اونا قبول نشدن منم قبول نشدمولی با این حال با آخرین نفر ۲۰۰۰ تا فاصله دا ...

آره منم

شهرمون تراز بالا میخواست واس قبول شدن

باز خوبه اونام قبول نشدن بات حس همدردی دارت

من از بین ۵ تا رفیقام فقط من قبول نشدم 

کاربری دست ۲ نفره ✅️

مقصد نهایی همتون چه کسی که نمونه هست چه مدارس دیگه کنکوره

قراره همتون تو کنکور بدرخشید و نوع مدرسه فقط قراره یکم تو این مدرسه کمکتون کنه

جدای از نوع مدرسه خیلی اپشن های دیگه ای هم هستن که کمکت کنن و مهمترینشون اراده خودته

اگر هم مایل به داشتن مشاور تحصیلی بودین میتونید تاپیک اخرم رو ریپلای کنید

درسته مدارس نمونه مدارس برتری هستن و قبولی زیاد دارن ولی به تلاش دانش آموزاش هم بستگی دارهالان باید ...

امسال میرم یازدهم 

زیادم تلاش نکردم دهمم نهایی رو اصلا خوب ندادم

امیدوارم یازدهم اینجور نشع 

کاربری دست ۲ نفره ✅️

دختر خوب نباید خودتو اینقدر زود ببازی برای چی خانواده ت شرمنده باشن خدا کنه اول از همه تنت همیشه سالم باشه شرط موفق شدن توی کنکور نمونه و تیزهوشان درس خوندن نیست جانم سال قبل از روستای پدری همسرم ی پسر چوپان رتبه ی ۵۱ ریاضی آورد مطمئنم برای نمونه هم تلاش کردی پس ناراحت نباش و از الان برنامه ریزی کن برای کنکور و به هیچی به جز هدفت فکر نکن🌷🌷🌷