2777
2789
عنوان

از پارسال که نمونه قبول نشدم حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 80 پست

سلام عزیزم ، امیدوارم حال دلت به زودی خوب بشه 💚✨

قشنگم کی گفته هرکی بره نمونه موفق میشه و دانشگاه خوب قبول میشه ، همیشه یه سری استثنا وجود داره، خیلی از آدما حتی شرایط نداشتن  یه مدرسه توی یه محله معقول برن ولی الان خیلی آدمای موفق و سرشناسی هستند.

معلم ، مدرسه و ... فقط 30 درصد ماجراست ، 7۰ درصد ماجرا خودشخص، شرایطش، تلاشش و ... هستند 💚✨

تمرکزت رو بذار رو تابستون و ۲ سال باقی مونده و سعی کن حرف دیگران ذره ای برات ارزش نداشته باشه و در عمل بهشون ثابت کنی که شما آدم موفقی هستی و تا جایی که میتونی از حواشی دور باش✨💚

ان شاالله به بهترین جایگاه برسی🤲💚

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یکجا به بعد که یاد بگیریارامش روح و روانت مهمترهو یاد بگیری این زندگی تویه هرجورم باشی ارزشمندی ح ...

امیدوارم زودتر طرز فکرم همینطور بشع

کاربری دست ۲ نفره ✅️

میدونم الکیه هاا ولی خب بازم دست خودم نیس دلسردم کرده از درس خوندن 🥲

من میدونم چرا دلسرد شدی

چون یه عالمه واسه نمونه تلاش کردی ولی نتیجه نداده الان نسبت به کنکور هم بی انگیزه شدی و واسه تلاش کردن خسته ای

ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کنی تو دهم و از دست دادی ولی هنوز فرصت داری میدونم خیلی سخته میدونم هر دفعه که میخوای دری بخونی تصویر قبول نشدنت جلوی چشمته اما باید یه کاری کنی که وقتی نتیجه کنکور اومد دوباره حس شکست و تجربه نکنی

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

الان دولتی میری؟

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

اول از خودم بگم برات که دقیقا شرایط تو رو داشتم من درسم خوب بود فقط بازیگوش بودم و همیشه دقیقه ۹۰ درس میخوندم این بود که نمراتم همیشه عالی بود ولی آزمونا رو تست و اینا کار نمیکردم و قبول نشدم دوران راهنمایی که میشه همون هفتم تا نهم کلی هم تحقیر شدم چون فامیلامون قبول شدن و جالبه از من ضعیف تر بودن اما باعث شد همه فکر کنن من خنگم و اونا باهوش تهش میدونی چیشد ؟ همونا تو کنکور هیچی نشدن و من الکی راهنمایی و دبیرستان این ترس رو داشتم که اگر موفق نشم تو کنکور چی و اونا بشن ...

اما تو کنکور هیچی نشدن :)) 

پس ذهنت رو درگیر این چیزا نکن ،داستان زندگی رستگار رحمانی رو بخون که با معدل ۱۱ الان به کجا رسیده 

تو باید این شکست رو قبول کنی و خودت رو باور کنی و تلاش کنی درس بخونی تا بهترین خودت باشی مثلا تلاش کنی که ابان ماه بهتر از مهر ماه باشی و من نمیگم آینده به کنکور ربطی نداره، ولی همه آینده کنکور نیست فکر کن هر کی مثلا پزشکی قبول میشه دیگه خوشبخته و دغدغه نداره تو باید بدونی چجوری شاد زندگی کنی اونجوری هم با قبول شدن تو تیزهوشان خوشحالی هم اگر قبول نشی خوشحالی 

بهت قول میدم وقتی به سن من برسی میبینی امروز الکی ناراحت شدی 

گلم من از ششم مدرسه تیزهوشانم بخدا قسم به جان عزیزام هیچ فرقی نداره من بهت قول میدم اگه از الان بشین ...

درسته ازین ب بعد باید بشینم سر سخت بخونم

کاربری دست ۲ نفره ✅️

امیدوارم زودتر طرز فکرم همینطور بشع

انشالله

من امسال کنکور دادم

علایقم با تفکرات فامیل زمین تا آسمون فرق داره

اما نمیتونم خودمو قربانی تفکرات اینو اون کنم که

هرچقدر می‌خوان مقایسه کنن به درک

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بلهمن به احتمال بیشتر شاهد می نویسم

شاهد هم خیلی مدرسه خوبیه اگه معدلت بالا باشه راحت ثبت نامت میکنن

چجوریه عزیزم؟ شرایطش چقه

رشته‌های مختلف هست. ادبی، فیزیک، کامپیوتر، شیمی، زیست‌شناسی، نانو، اقتصاد، سواد رسانه، جغرافی و...

سه تا مرحله است در اصل. بستگی به المپیادتون داره که تشریحی داشته باشه یا نه. قبلا آذرماه منابع می‌اومد، بهمن مرحله یک بود، اسفند منابع می‌اومد، اردیبهشت مرحله دو بود، بعد نتایج تیرماه می‌اومد و می‌رفتن دوره. دوره تهران برگزار می‌شه که فقط چهل نفر راه پیدا می‌کنن. کلاس می‌گذارن و آخر آزمون. با توجه به امتیازتون مدال طلا، نقره، برنز یا دیپلم افتخار می‌گیرن. بیشتر رشته‌ها طلا معافیت از کنکور داره و نقره و برنز سهمیه چند درصدی. باز بستگی به المپیاد داره.

من سمپاد بودم و مدرسه کلاس داشت خودش ولی شما می‌تونید ابرکلاس و آیریسک که مجازی کلاس دارن استفاده کنید یا موسسه‌های استانتون.

اول از خودم بگم برات که دقیقا شرایط تو رو داشتم من درسم خوب بود فقط بازیگوش بودم و همیشه دقیقه ۹۰ در ...

*فکر میکنی ...

و حتما برو پیش روانشناس و ذهن و روح سالم خودت رو برای درس و نمونه و تیزهوشان و کنکور خراب نکن عزیزم تو با ارزش تر از این حرفایی که روحت رو برای این چیزا  آزرده بکنی 

زندگی کن و از زندگی لذت ببر 

اونم تو دنیایی که نمیدونی اصلا فردا هستی یا نه 

برای زندگیت تلاش کن اما زندگی رو جدی نبین