2777
2789
عنوان

بالاخره از هم جدا شدیم

292 بازدید | 12 پست

یک رابطه شیش ساله جدی که کلی ارزو و رویا پشتش بود رو تموم کردیم

چون بددله شکاکه کنترگر و سلطه گره و من اصلا نمیتونم بپذیرم

۶ سال عمرمو حیف کردم دارم دیوونه میشم کل احساسم اعصابمو خرج کردم خیلی بم بی احترامی کرد تو سختیاش و بی پولیش کنارش بودم سنگ صبورش شدم سربازی رفت ۲۴ ساله باهاش بودم که خسته نشه الان ک تا ی ماه دیگه سربازیش تمومه ولم کرد 

شیش ماهه مادرمو ازدست دادم خودم افسردگی دارم  اینم اضافه شد 

دارم دیوونه میشم یه چیزی بگین اروم شم

◗اَز دَرونِ پیّلِه بآیَد رَفّت تآ پَروآنِگّی!:>🦋🎶◖

بالاخره باید بهای این سادگی رو میدادی

ازاین ب بعد رو خودت کار کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش سال هدر بره بهتره تا سی سال هدر بره و دوتا بچه گرفتار پدر بددل و روانی بشن البته اگه موفق بشم ارسال کنم کامنت رو وسایت اجازه بده!!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بهت تبریک میگم که قوی هستی و مثل من ضعیف نیستی

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

رابطه ای که صدتو براش بزاری و اون تا ده بلد باشه بشماره مفت نمی ارزه

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

باور کن افسردگی با یه آدم بدرد نخور به مراتب شدید تر از افسردگی جدایی از یه آدم اون آدمه. 

اولاش برای همه سخت بوده و خواهد بود .

ولی وقتی از دلتنگیت کم بشه چشات باز میشه و احساس رضایت از خودت خواهی داشت که خودتو به آرامش دعوت کردی

یا فاطمه زهرا#
ولی من دوسش دارم جز اون کسیو ندارم هیچ دلخوشی بدون اون ندارم

ولی ارزش اینو نداره ک بخوای یه عمر افسرده و عصبی باشی 

خواهشا اگه برگشت  وا نده و به خودت ظلم نکن 

هرکس به اندازه ضربه های که خورده  ‏تنهاییشو محکمتر بغل کرده❤️‍🩹🫰

یه یکی که مریضه مثلا سرطان داره شش هفت ساله

به اون مریضی عادت کرده ولی هنوزم میخاد نجات پیدا کنه هنوزم دنبال اینه که خوب بشه

اینکع تو عادت کردی به این رابطه یا شش سال باهاش بودی دلیل نمیشه بگی بخاطر عمری که هدر دادم هیچ جوره نباید جدا میشدم

اگه این شش سال میشد ۱۰ سال و رهات میکرد چی

التماس دعا