2777
2789

خیلیییییییی بده🥺 آخه من تو خوابم بعد هر لحظه دلم بخواد بیدار میشم ...از یه طرفشم اینش خوبه که وقتی خواب بدی میبینم و مثلا دیشب خوابم یه سگ داشتم بهم حمله میکرد بعد خواست گازم بزنه تو خواب گفتم خوابه بابا بیدار شدم😂یا صبح مامانم میخواد بیدارم کنه به محض نزدیک شدنش بهم چشامو باز میکنم و بیدار میشم....یا همش تو خواب در حال محاسبات شیمیم به حدی که تو شیمی پیشرفت کردم از بس تو خواب محاسبه میکنم 😂😂به جان مادرم دروغ نمیگم....چم شده؟برم پیش روانپزشک؟بعضی وقتا هم بوی یه عطری توی مغزم پخش میشه که از بوش مدهوش میشم

نه باباچیه مگه

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دارم از این وضعیت اذیت میشم

ببرودکتریاهمون روانپزشک ولی زیادمشکلت حادنیص

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!