2777
2789

من خودم الآن یک ۱۰ روزی میشه که a35 دارم

کيفيت دوربینش واقعا خوبه

یکم باتریش زود تموم میشه نسبت به باقی سامسونگ‌ها

من که ازش راضیم 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ۱۵تومن شیاموی چی خوبه بگیرم؟فضای دوم دارن؟

شیائومی نوت ۱۰ پرو میتونی بخری ۲۵۶ گیگ رم ۸ باشه که عالیه ولی کلا شیائومی خوب بخوایی بخری به نظرم از ۱۰ به بالا باشه بهتره ۱۱ هم شاید بتونی بخری ولی نمیدونم پرو میشه یا نه توی سایت موبونیوز برو اونجا هم میتونی قیمت ببینی هم بررسی گوشی هم کیفیت و نظرات کاربرها

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
با ۱۵تومن شیاموی چی خوبه بگیرم؟فضای دوم دارن؟

اخ اخ ببخشید من اینو ۱۰ خوندم ۱۵ بخوایی ۱۳ هم میتونی بخری ولی همون موبونیوز سرچ کن

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
من پوکو گرفتم منم برا فضا دوم گرفتم اما روابنممم کردهگوشی عالبههه دوربینش خفن ولی این باتری لعنتیش ز ...

آها 

من بیشتر برام فضای دوم مهمه 

ولی باتریش خوب نباشه نمی ارزه 

چیز دیگه ای سراغ نداری هم باتریش خوب باشه هم فضای دوم داشته باشه 

همین تا ۱۵تومن 

فضای دوم داره ؟ باتریش چطوره ؟

من نداشتم عزیزم عرض کردم خدمتتون موبونیوز یه سرچ کنید متوجه میشید ولی درکل من سامسونگ رو ترجیح میدم مامانم شیائومی داره زیاد راضی نیست البته نوع قدیمیش رو جدیدا الان پیشرفت کرده و بهتر شده

من نداشتم عزیزم عرض کردم خدمتتون موبونیوز یه سرچ کنید متوجه میشید ولی درکل من سامسونگ رو ترجیح میدم ...

به نظرتون تا ۱۵ تومن شیائومی بهتره یا سامسونگ ؟

وکدوم مدلش ؟

🕊