2777
2789
عنوان

چی میشد مامان باباها دعوا نکنن😔

90 بازدید | 11 پست

سلام...

همش استرس اینو دارم که نکنه یهو یکیشون یه حرفی بزنه اون یکی ناراحت و عصبی و شروع دعوا

اکثرا سر چیزای بیخود و مربوط به فامیل....

هروقت من خونه‌ام و داداشام‌ بیرون اوج میگیره مگه من دل ندارم چرا نمیگن یه دختر داریم که الان نگران درس و دانشگاه عه بعد باید هر لحظه استرس اینو داشته باشه ک مامان باباش دعوا نکنن

چرا اینطوری میکنن... 

امروز بعد سه سال دارم میرم مسافرت ولی به جای اینکه خوشحال باشم حالم اینطوریه

شایدم باید خوشحال باشم دارم یکم از تنش ها دور میشم

ولی بازم میترسم... خیلی‌‌‌...

تو استرسش رو داری من تجربش رو......!!!

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال. منم قبلا خیلی ناراحت و مضطرب می‌شدم ولی الآن دیگه اهمیت نمیدم. هر وقت دیدی شروع کردن هندزفری بذار گوشت که صداشون رو نشنوی. به قول قدیمی‌ها می‌گفتن زن و شوهر دعوا کنند، ابلهان باور کنند. 😂 من همیشه اینو به خودم یادآوری می‌کنم. الآن دعوا می‌کنن، دو ساعت دیگه می‌بینی نشستن دارن با هم چای می‌خورن. :)

بیخیال. منم قبلا خیلی ناراحت و مضطرب می‌شدم ولی الآن دیگه اهمیت نمیدم. هر وقت دیدی شروع کردن هندزفری ...

دقیقا 

منم همین هفته پیش پدر و مادرم دعوای شدیدی کردن حتی از اتاقمم بیرون نیومدم 

مادرمم قهر کرد رفته ولی بعد از دو روز برگشت 

دقیقا منم همین هفته پیش پدر و مادرم دعوای شدیدی کردن حتی از اتاقمم بیرون نیومدم مادرمم قهر کرد رفته ...

آره خب بعد این همه سال زندگی و وقتی بچه همسن ما دارن دیگه چی کار می‌خوان بکنن؟ این دعواها و بحث‌ها طبیعیه فکر نمی‌کنم کسی باشه که تجربه‌اش نکنه.

آره خب بعد این همه سال زندگی و وقتی بچه همسن ما دارن دیگه چی کار می‌خوان بکنن؟ این دعواها و بحث‌ها ط ...

هر خونه ای بالاخره مشکلات خودش رو داره 

اونایی هم که ندارن دارن حفظ ظاهر میکنن

بیخیال. منم قبلا خیلی ناراحت و مضطرب می‌شدم ولی الآن دیگه اهمیت نمیدم. هر وقت دیدی شروع کردن هندزفری ...

این اواخر غیرطبیعی شده برای همین

ولی ممنونم از راهنماییت♥️