سلام دوستان شش هفت سالی ک میشه ازدواج کردیم جلو جمع فقط دست میدیم البته پیش اومد یه بار ک من از اقوام نزدیکم فوت شده بود حالم بد بود همسرم جلو مامانشون بغلم کردن ولی غیر اون مثلا اگه دست تو دست بودیم تا مامانش میومد سریع دستم رو ول میکرد ولی مامانشون روبوسی اینا میکنن حالا منم میخوام امروز همسرم ک مسافرت راه دور میرن وقتی با مادرشون روبوسی میکنن منم فقط دست خالی ندم سری پیش که باهاش حرف زده بودم موقع برگشت خواست بوسم کنه من عقب کشیدم خیلی خجالت میکشم ولی یه جا باید این تابو تموم بشه دیگه لطفا بگید چیکار کنم خجالتم برطرف بشه؟
عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه روبوسی ساده و سریع انجام بدین.روبوسی معمولا موقعی ک ب قول خودت از راه دور بعد چند روز بیاد یا عید ...
آره دیگه مثلا امروز میخواد بره راه دور تا حدود یک هفته ده روز یا مثلا موقع برگشت ما اگه خونه مادر شوهرم باشیم دوست دارم برم بغلش کنم بوسش کنم ولی سری پیش خواست سرش نزدیک کنه عقب زدمش فقط بغلم کرد