2777
2789
عنوان

به نظرتون میتونم جداشم

116 بازدید | 20 پست

سلام ۱۰ساله ازدواج کردیم و یه بچه نزدیک ۴ساله داریم نه اخلاق داره نه پول داره هیچی نداره یکمم بخام حرف بزنم دست بزن داره بخاطر بچم اصلا باهاش بحث نمیکنم

من خونه پدرم تورفاه بودم و درس خوندم و شرایطم خوب بود اما الان چی حتی نمیپرسه ماهی هزارتومن نیازداری یا نه فقط خوردو خوراک رو میخره اونم چون خودش شکموعه

من خودم دورکاری میکنم و چیزی بخام برای خودم و بچم خودم میخرم با حقوقم 

حومه زندگی می‌کنیم و هیچ کس نزدیکم‌ نیس از محله زندگیم به شدت بدم میاد هرچی به همسرم میگم میگه همینی که هست ناراحتی برو خونه بابات 

اخمم میکنه میگه کارمیکنم دیگه چیکارکنم تمام حقوقش میره برای قسط و قرض بماند تک پسره و خانوادش چه وعده وعیدایی دادن که من اومدم سره زندگی و تا مرز طلاق رفتیم و ‌...وهیچ کاری نکردن بگذریم دیگه اونا تموم شده اما الان به شدت بریدم و دیگه اصلا دوسش ندارم 

بخاطر بچم فقط دارم تحمل میکنم خسته شدم از این شرایط واقعا دیگه تحملش سخته میگه جدایی رنگ بچه ام نمیبینی فقط بخاطر بچم موندم چیکار کنم 😭

خانوادت پشتتن؟؟

چون پسرم هم سن و سال پسرته میدونم نمیتونی جداشی ازش بخاطر پسرت بساز کمی بزرگ تر شد مثل سگ ولش کن فقط توم الان روی خوش بهش نشون نده همونقدر تو عذاب میکشی اونم بکشه و اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قصد جدایی داری حتما از کتک هاش مدرک پزشکی قانونی باید داشته باشی......بدون مدرک طلاقت سخت میشه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

خانوادت پشتتن؟؟چون پسرم هم سن و سال پسرته میدونم نمیتونی جداشی ازش بخاطر پسرت بساز کمی بزرگ تر شد مث ...

بخاطر بچم نمیتونم فقط دارم عذاب میکشم دیگه اصلا دوسش ندارم

اگر قصد جدایی داری حتما از کتک هاش مدرک پزشکی قانونی باید داشته باشی......بدون مدرک طلاقت سخت میشه

واقعا دیگه حوصله دعوا و بحث ندارم فقط و فقط بخاطر بچه وگرنه هیچ ترسی ازش ندارم بمیرم برای بچم‌

من خودم همسرم از خیلی جهات خوبه از بعضی جهات بده که کلا باعث شده حسم و عشقم بهش خیلیییییی کمرنگ بشه خودشم میدونه برامم مهم نیست اصلا دوستدارم قهرباشیم حوصلشوندارم فقط پسرم هست نمیخوام بدونه ،اون فقط میگه دعوا نکنیم اما تلاشی برا رفع مشکلا نمیکنه و همیشه خدا من مقصرم،اما بدون پسرمم دق میکنم نمیتونم چون خیلی بهم وابستس فکر اینکه برمو تنهاش بزارم روانیم میکنه اصلا الان گریم گرفت اما منم نمیزارم اب خوش از گلو شوهرم پایین بره همیشه خدابداخلاقم و خنده رو نیستم واین عذابه براش

بچه داری جدا نشو بجاش سعی کن ی کار بهتری پیدا کنی 

طلاق شوخی نیس کمر آدمو خم می‌کنه بخدا مخصوصا برای اونایی ک بچه دارن 

اصلا از کجا معلوم بعد طلاق خوشبخت بشی 

شاید با یکی ازدواج کنی ازاینم بدتر باشه 

اینم نیس بگی با چش باز انتخاب میکنم مردا قبل از ازدواج بهترین نسخه خودشونو ارائه میدن 

بخاطر بچم نمیتونم فقط دارم عذاب میکشم دیگه اصلا دوسش ندارم

میدونم ،درکت میکنم شوهرمن زود عصبی میشه در عرض سی ثانیه پشیمون و عذرخاهی و بوس و اه اه حالم بهم میخوره وقتی دم به دقه دل ادمو خون کنه یا زبونش نیش داره دیگه عشقشم نمیخام تمام،دوسدارم نظامی بود ماهی دو روز خونه باشه

بچه داری جدا نشو بجاش سعی کن ی کار بهتری پیدا کنی طلاق شوخی نیس کمر آدمو خم می‌کنه بخدا مخصوصا برای ...

این مرد برای من شوهرنمیشه چون به شدت بیخیال و بی درکه اصلا به ازدواج مجدد فکرنمیکنم 

بچه داری جدا نشو بجاش سعی کن ی کار بهتری پیدا کنی طلاق شوخی نیس کمر آدمو خم می‌کنه بخدا مخصوصا برای ...

متاسفانه چون حومه هستم  شرایط بیرون کارکردن وبخاطر شرایط مالی شرایط مهد کودک بچه رو ندارم 

میدونم ،درکت میکنم شوهرمن زود عصبی میشه در عرض سی ثانیه پشیمون و عذرخاهی و بوس و اه اه حالم بهم میخو ...

دقیقا شوهرمن قبلا عذرخواهی میکرد الان بخاطر بچم هیچی نمیگم پرو شده میگه چه عذرخواهی برو بابا و فلان