2777
2789
عنوان

بمیرم واسه بچه های شیرخوارگاه

1971 بازدید | 57 پست

خدایا یعنی کی مثل مادر نگران اونا میشه 😭

کی قربون صدقشون میره 

باعشق شیرمیده و جاشونو عوض میکنه 

خداجونم صلاح همه ارو تو میدونی ولی اونا کوچولو آن خیلی گناه دارن 

الان داشتم به نینیم شیر میدادم یهو بغض کردم

دوست مامانم اونجا کار می‌کنه می‌گفت بشدت تشنه ی محبتن 

محاله دست رو سر یکیشون بکشیه و بقیه نگاه نکنن و منتظر نباشن برا اونا هم انجام بدی 

تب می‌کنن میبرن بیمارستان 

چه تاشون نقص عضو دارن طفلکی ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونام محبت می بینن

نه کامل 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نباید این تاپیکو میدیدم دلم گرفت💔😞

چند تا قوطی شیر خشک دارم که به بچه م نمیسازه باید یبار ببرم و برم کلی همه شونو بغل کنم و ببوسم😢

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ای کاش اونایی که بچشون نمیشه میرفتن ازاین نی نی هامیاوردن بهش محبت میکردن

این قدر شرایط سفت و سخت گذاشتن ک . آدم میترسه بره سمتشون . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

دلم میخواد به همشون کمک کنم 

بیارم پیش خودم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

من سمت خونمون شیرخوارگاه هست . شرایط تحصیلیمم میخوره ک برم کار کنم . چند بار آگهیشونو دیدم اما شب کاری داره نمیتونم برم . خدا کنه ی نیرو واس روز بخوان حتما میرم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

میگم کسی اینجا اطلاع داره که آیا میشه هر ماه خوراکی و لباس و اینا بخریم و ببریم مستقیم به خودشون بدیم و باهاشون بازی کنیم و ارتباط برقرار کنیم یا نه ؟ یعنی این اجازه رو بهمون میدن مسئولین اونجا؟

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️