2777
2789
عنوان

هفته21 يك كيلو هم وزن اضافه نكردم

508 بازدید | 27 پست

ميخوام گريه كنم.

يك كفگير برنج  ناهار و يكي هم شام ميخورم. چهار پنج تا ميوه موز هم ميخورم. تخم بلدرچين در هفته دوبار. دو تا گردو بيشتر وقتها مييخورم. پسته هم دو تا مشت.يك خرما با دو سه ليوان شير كم چرب

قند يك ساعت بعد گلوكز 195 بود. 10 تا بالا بود دكتر گفت رعايت كنم.

منم تقريبا دو ساعت يا يكساعت و نيم فاضله ميندازم بين خوردنم.

پياده روي تقريبا روزي 30  الي40 دقيقه در روز ميكردم كه قندم بالا نره

صبح هم يه كوچولو عسل تو چاي ميزنم و ميخورم.

قند و شيريني و شكر و شكلات و نوشابه كلا تعطيل

پيشنهادي داريد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری کنی قندت میره بالا زیاده روی نکن بستنی و شیرینی هم نخور واسه وزن گیریت فرنی و کاچی بخور

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

عزیزم منم تا یه مدت وزن که اضافه نکردم عیچ وزنم کم کردم مشکلی نداره از ماه هفت به بعد اضافه کردم اونم ۱۶کیلو که بعد زایمان ۱۰تاش کم شد 

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.

من تو حاملگی وزن اضافه نکردم کمم کردم مریض بودم هیچی نمیتونستم بخورم بچمم ریز بود ولی خداروشکر سالمه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)