2777
2789
نه ب خاب دیدن نرسید همینکه چشام گرم شد بیدار شدم بدجور دلم گرفته بی دلیل نمیدونم علتش چیه گاهی اینطو ...

شاید کم خونی ،یا فشار خون پایینه

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کم خونی ،یا فشار خون پایینه

کم خونی ک دارم ینی علتش کم خونیه؟ آخه قبلام کم خونی داشتم ولی زیاد اینطور نمیشدم

بعضیا میگن اونی ک دوسش داری ناراحته برا همون دلت میگیره یهو

بی دلیل نیست فکر کن متوجه میشی .‌منم توپارک بودم در حال خوردن و تعریف کردن یهو دلم گرفت بلند شدم برگ ...

من هر وقت میرم پارک دختر پسرا یا زن شورای جوونو میبینم که خوشن افسرده میشم برمیگردم خونه نه این که حسود باشم اما ۳۷ سالمه یعنی تو این کشور یکی نیست به من بخوره قبلا خیلی خواستگار برام آمد هی بد خوب کردم تا این سن موندم  

کم خونی ک دارم ینی علتش کم خونیه؟ آخه قبلام کم خونی داشتم ولی زیاد اینطور نمیشدمبعضیا میگن اونی ک دو ...

شما اول جسمی کنترل کن خودته. آن دیگه روحی وروانیه

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
من هر وقت میرم پارک دختر پسرا یا زن شورای جوونو میبینم که خوشن افسرده میشم برمیگردم خونه نه این که ح ...

منم 29 سالمه خواستگارم دارم ولی اونی نیسن ک ب دلم باشن خیلی تنهام