2777
2789

سلام ،یک سوالی خیلی ذهنم درگیر کرده اگه مثلا قبلا ۶۵ کیلوده بودیم و بعدش ۱۰ کیلو کم کنیم 

بعدش که دوباره وزن اضافه بشه به ۶۵ برسیم  عیکلمون میشه مثل همون اولش که ۶۵ بودیم یا تفاوت می‌کنه ؟؟ 

من قبلا که وزنم زیادتر بود خیلی فرم بدنمو دوست داشتم و اصلنم شکم نداشتم  ، الان چندین کیلو کم شدم برام سواله که اگر اضافه بشم مثل قبلم بشه وزنم میشم مثل قدیما یا ممکنه شکم بزنم 😶

کسی تجربه شو داشته؟؟

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
بستگی داره با چی اضاف کنی ؟با بدنسازی و ورزش و تغذیه سالم؟یا با بخور و بخواب و پرخوری

آخه قبلنم بخور بخواب بودم اما راضی بودم  🥹 البته ورزش میکردم منتها نه با وزنه مثل بدنسازی 

می‌خوام بدونم الآنم بخور بخواب باشم همونجور مثل قبلم میشم ایا؟! 😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم معلم بدنسازی ۶۹ کیلو بود ولی انقد خوش اندام و رو فرم بود هیچکس باورش نمی گفت انقد باشه همش عضله بود لعنتی😂

حالا من با ۶۲ کیلو هیکلم دوبرابر اون بود شکم پهلو همه چی داشتم

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
آخه قبلنم بخور بخواب بودم اما راضی بودم 🥹 البته ورزش میکردم منتها نه با وزنه مثل بدنسازی می‌خوام ب ...

اون هیکل خدادادی بوده عزیزدلم 

الان قصد اضاف کردن داری😁💔

اون هیکل خدادادی بوده عزیزدلم الان قصد اضاف کردن داری😁💔

الان شدم نی قلیون 😐

قبلا بین  خانواده  و فامیل و  دوستا معروف بودم به باربی 

ولی  بعد کنکورم کلا به فنا رفتم 💔😐

اون هیکل خدادادی بوده عزیزدلم الان قصد اضاف کردن داری😁💔

اضافه کردن و روفرم موندن خیلی کار سختیه به نظرم😁

خود من یکم فعالیتم کم میشه شکمه میزنه بیرون🙄😂

اضافه کردن و روفرم موندن خیلی کار سختیه به نظرم😁خود من یکم فعالیتم کم میشه شکمه میزنه بیرون🙄😂

واقعا چاق شدن خیلی سخت تر از لاغر شدنه من مامانم سره دو سه ماه به راحتی کم کرد الآنم خوش فرم و خوش اندامی من هنوز سره خونه اولم 

الان شدم نی قلیون 😐قبلا بین خانواده و فامیل و دوستا معروف بودم به باربی ولی بعد کنکورم کلا به ف ...

به نظرم بدنسازی برای افزایش حجم موضعی اگر می خوای خیلی می تونه کمکت کنه البته با یه تغذیه خوب و پروتئینی مشتی