2777
2789

سلاااااام خوبید بچها خیلیا دیگ میدونن من الان چهار ماهه توی اقدامم ماه اول بیست روز تاخیر داشتم ولی بازم پری شدم دوماه بعد منظم بودم ماه بعدش ک ماه چهارم اقدامم بود مرداد میبایست ۲۹پری شم نشدم ۲۶روز تاخیر داشتم دوتا از بیبی چکامم مثبت شد بعد ک دوتا امپول پروژسترون زدم بعد از یک هفته پری نامرد اومد ببخشید روم ب دیوار😭😭😭خون پریم کلا سیاه بود حالا نمیدونم حتماا شاید دیر شدم اینجوریه بعد دیگ ۲۵شهریور پری شدم الانم یک هفته میگذره پاکم شدم اگ بخام برم سونو گرافی کی باس برم ک نشون بده زمان تخمک گذاریم کی هست بچهااا راهنماییم کنین بهم ریختم😭😭😭😭😭😭

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

١٤ روز بعد اولين پريود برو سونو

اگ کیستی چیزیم باشه نشون میده؟؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
روز ۱۲ سیکلت از هر روزی که پریود شدی بشما روز ۱۲ برو سونو

بعد خاهر چ چیزایی نشون میده؟؟

به نظرم تنبلی تخمدان داری؟؟؟درسته....والا دوره های من عین ساعت منظمه ولی یک سال ونیمه اقدامم

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
به نظرم تنبلی تخمدان داری؟؟؟درسته....والا دوره های من عین ساعت منظمه ولی یک سال ونیمه اقدامم

نمیدونم تا حالا یه دکتر رفتم گفته ک تا یک سال مشکلی نیس اگ باردار نشی بعد ازمایشی سونویی چیزیم نرفتم ک از وضع تخمدونام مطمئن شم بعد قبل از پریمم همیشه پریام منظم بود

بعد خاهر چ چیزایی نشون میده؟؟

ضخامت آندومتر و تعداد فولیکول و سایزشون. اگر دیدی برا فولیکولت چیزی نگفت بگو بهش تا بگه چنده. چک میکنه ببینه رحمت اندازش چقدره 

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟

به نظرم اگه تا حالا که ۴ ماه هست باردار نشدی حتما مشکلی هست برو دکتر تا تحت نظر باشی 

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
ضخامت آندومتر و تعداد فولیکول و سایزشون. اگر دیدی برا فولیکولت چیزی نگفت بگو بهش تا بگه چنده. چک میک ...

یعنی خودشون نمیگن فولیکول چنده بعد مگ توی همون ورقه ای ک سونو دادی تعداد فولیکول رو نمینویسن؟