2777
2789

خانمااا کیا پایه آن ی هفته تمام برنامه های اجتماعی رو پاک کنیم بجز ی برنامه داخلی برای چت باشع مثل ایتا . ی هفته تو هیچ کانال و گروهی نریم  یاااا اصلا سمت گوشی نریم مگ برای کاری ضروری . ی هفته فقطططط  اگ دلتون تنگ شد برین سربزنین ب عزیزاتون جای زنگ زدن کیا پایه ان

یمدت این کارو میکردم خیلی کار خوبی بود

ولی چون مدتیه دارم دوره های تربیتی رو میگذرونم نمیتونم این کارو کنم🥺

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستا رو اگه یه روز نرم دیونه میشم

فقط ی هفته تحمل کنن بخدا من همه رو پاک کردم ی ایتا ی نی نی سایت تمااام واقعاااا زندگی شادترین دارم حیف عمر ادددممم . بخدا از زندگی عقب میمونه ادم

من خیلی دوست دارم...امروزاتفاقا داشتم بهش فکر میکردم.

ولی حس میکنم اینجوری از اخبار و اتفاقای دنیا بی خبر میشم و دوست ندارم اینجوری...🙂

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

فقط ی هفته تحمل کنن بخدا من همه رو پاک کردم ی ایتا ی نی نی سایت تمااام واقعاااا زندگی شادترین دارم ح ...

اتفاقا اینستا خیلی فضاش بهتره نسبت به اینجا برنامه های ایرانیو یک ماهی یبار هم نمیرم ولی اینستا و تلگرام نمیتونم 

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند'