2777
2789
عنوان

چرا هیچکس رضایت نداره

106 بازدید | 17 پست

خیلی دارم به این موضوع فکر میکنم این روزا که کی قراره رضایت وجود داشته باشه

کنکور. کار. حقوق.ماشین. خونه. رابطه. سفر. مهاجرت. دوست. خانواده. ازدواج. فرزند و... 

کی قراره رضایت وجود داشته باشه

بنظر میرسه یا الان یا هیچوقت

زمانی که تلاش کردیم  به خواسته هامون برسیم  . وقت و زمان گذاشتیم  . و رسیدیم .

من خودم نرسیدم  .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانی که تلاش کردیم به خواسته هامون برسیم . وقت و زمان گذاشتیم . و رسیدیم .من خودم نرسیدم .‌

باز یه چیز جدید میسازیم که رضایت از شرایط فعلیمون نداشته باشیم

چون ملاک های رضایت رو چیزهای محدود و فناپذیر این دنیا قرار میدیم مشخصه که قلب و روح ‌ما که بی حد و مرزه این چیزها نمیتونه راضیش کنه در حالی که ملاک اگر معنویت و رضایت الهی یا کسب صواب های اخرت باشه میتونه گنجایش روح ما رو پاسخ بده و حتی اونو بیشتر کنه . و باعث بشه احساس ما عمیق تر بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کی دیدی آدمیزاد از شرایطش راضی باشه تهش یه ماه بگه به چه زندگی پرفکتی باز دنبال یه چیزی میگرده بهش گ ...

ادم از یه زمان به بعد جایی دیگه دنبال جواب باید بگرده

میل به حرکت و پویایی و پیشرفت با عدم رضایت متفاوته

ادم میتونه راضی باشه ولی همزمان سکون نداشته باشه

ده سال تو غربت زندگی کردم،شب وروز آرزو میکردم،برگردم شهرم.بعد ده سال خداروشکر جور شد،اما الان که بهش رسیدم،دیدم آش دهن سوزی نبود.

مهم دل آدمه که شاد یاشه.

اینکه آدم کمالگرا نباشه.خیلی تو روحیه آدم تاثیر داره.آدمای کمالگرا هیچوقت شاد نیستن.

مهاجرت غلط ترین گزینهمهاجرت یعنی فرارفرار از ریشه واصل

کاملا موافقم

از یه زمان به بعد با خودم عهد بستم تحت هیچ شرایطی خاکم رو ترک نکنم باید ایستاد و جنگید و تو همین خاک خداحافظی کرد

ده سال تو غربت زندگی کردم،شب وروز آرزو میکردم،برگردم شهرم.بعد ده سال خداروشکر جور شد،اما الان که بهش ...

پیرو کمالگرایی که میگین یکی از مواردش اینه که زندگی رو با تمام گلها و خارهاش بخوایم

زندگی در ایران شاید محدودیت های زیادی داشته باشه ولی جایی میشه زندگی کرد که همونجا شکل گرفته و حس عمیقی داره بهش