2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر لک لانه گزینی باشه نیاز به این چیزا نیست شیاف بدون تجویز پزشک نباید استفاده بشه اول باید آ ...

زیاد مهم نیست خب من ازمایشم و بردم پیش دکتر بهم شیاف داد 

دختر ناز مامان💖🍼

دارم میمیرم یا صاحب زمان دعا کنید برام تروخدا

گلم اصلا استرس نداشته باش خب؟ فقط جواب سوالمو بده، این خط دوم بعد چند دقیقه افتاد 

اگر با تاخیر افتاده کاذبه 

اگر زیر یک دقیقه افتاد بارداری و الان لکه بینی داری که حتما برو درمانگاه الان تا شیاف بهت بده و شنبه هم برو پزشک زنان 

نه اصلا لک نداشتم بعد آزمایش بتا بهم شیاف داد گفت هر شب یکی حتما بزار

چه عجیب 

برای شما رو نمیگما 

شاید دور از جون یکی خارج رحمی باشه یا بارداری پوچ یا مولار 

اینجور بارداری ها حتما باید سقط بشن 

چه طور بدون سونو شیاف داد 

شاید اصلا همه چیز نرمال باشه و هیچ احتیاجی به شیاف نباشه 

اولین باره می‌شنوم 

من خودم الان دارم شیاف استفاده میکنم چون بعد سونو پزشک دید هماتوم دارم و برام تجویز کرد 

اوفف بابا این همه استری براتون بده ها. نگران نباش بسپار به خدا. احتمال خیلی زیاد مثبته اگر چند دقیقه اول خط افتاده. من شخصا میگم شیاف بدون نظر دکتر استفاده نکن. نهایتا برو زایشگاه بیمارستانی که دکترت اونجاست، اگر دکتر دسترس نداری برات بنویسه. بعدم من سر بچم پریود شدم ولی سبک تر از همیشه. میگن نمیشه ولی من قشنگ پریود شدم  بعد از دو هفته شک کردم بی بی چک زدم مثبت شدم باز لکه بینی داشتم اون موقع دکتر شیاف داد. الان فقط یه بی بی چک بزن اگر باز مثبته الان یا صبح برو دکتر