2777
2789
اخه یه نفر بهم میگه رفتم باشگاه بعد که نرفتم دیگ چاق شدم

من ۳ ماه رفتم ۲ کیلو کم کردم همبن که ول کردم برگشتم سر وزن خودم

اگه میخوایی چاق شی باید پیش مربی رژیم تغذیه هم برداری اونجوری به وزن دلخواهت میرسی و رعایت کنی

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی🌸

روزی ده تا بستنی نخوری، دیابت بگیری این وسط. 

روزی ۲۵٠٠ کالری بخور

اگه میخوای سرعتی بری بالا، ۳٠٠٠ کالری برسون

صبحانه، کره محلی و عسل طبیعی

خامه و مربا

کره بادام زمینی

روزی یک بستنی اونم از باشگاه رفتی خونه بخور که حسابی وزنتو میبره بالا، چون بستنی بعد ورزش زیادی تحریک میکنه بدنتو به چاقی

برنج هر روز بخور

انواع گوشتها، خصوصا سینه مرغ

سرخ کردنی و هله هوله، فقط شکم میاری زیاده روی نکن

خورش چرب چیل درست کن خصوصا قیمه، حسابی پرکالری

ماکارانی و سالاد

سالاد الویه و سالاد ماکارانی

پیتزا که ۲۵٠٠ کالری داره خودش، بمب😁

مغزیجاااات حتماااا

معجون و ویتامینه

ترکیب ابمیوه و بستنی

خلاصه هم بخور هم ورزش کن. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
روزی ده تا بستنی نخوری، دیابت بگیری این وسط. روزی ۲۵٠٠ کالری بخوراگه میخوای سرعتی بری بالا، ۳٠٠٠ کال ...

اینا رو که میخوری حتما ورزش کن و گرنه میشی یه تیکه چربی مثل من! حواست رو حسابی جمع کن! اگه حتی میخوری و چاق نمیشی هم اعتماد نکن چون یهو میخوری و خیلی چاق میشی! بعد نمیتونی ابش کنی!

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
با خوردن متاسفانه اصلا چاق نمیشم

منم مشکل تورو داشتم اول ازمایش بده غدد تیروئید و اینا بعدش من همههه نوع قرص و باشگاه رفتم مربی اونجا بهم دستور خورد و خوراک داد هیچی دکتر هم رفتم تغذیه اونم مخمر ابجو داد اصلاااا جوابی نگرفتم سیپرو و گین اپ و اینام امتحان کردم هیچی الان فست میل میخورم خیلی خوبه دائم گرسنمه و ی کمم چاق شدم هنوز دورشم تموم نشده میتونی امتحان کنی 

منم مشکل تورو داشتم اول ازمایش بده غدد تیروئید و اینا بعدش من همههه نوع قرص و باشگاه رفتم مربی اونجا ...

اره ازمایش دادم و متاسفانه فهمیدم یه مشکلی مربوط به معدم دارم سلیاک خیلی بده

اره ازمایش دادم و متاسفانه فهمیدم یه مشکلی مربوط به معدم دارم سلیاک خیلی بده

عزیزم ایشاالله خوب میشی نمیدونم چ مشکل هست 

اما فعلا درمان شو بعد بفکر چاقی باش شاید لاغریتم مال اونه