*sayeh* مدیر عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 805 عنوان حقوقدانا و واردا ب کار طلاق بیان | مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 66 پست ی مشاوره میخام برا وضعیت خاهر شوهرم.لطفا اوننایی ک روال کار رو میدونن و اینک ایا دست خاهر شوهرم ب جایی بند میشه بکن. برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏 1396/07/01 | 08:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارامش_شب1 عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 3157 اگه ملکی غیر خونه ای که توش نشسته داره اونم توقیف میشه بهترین نوع ممکن خودت باش
*sayeh* مدیر استارتر عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 805 اگه ملکی غیر خونه ای که توش نشسته داره اونم توقیف میشه خونه ایی نداره.باید از چ طریق اقدام کنیم؟ برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
*sayeh* مدیر استارتر عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 805 خود قاضی از روی حقوقش کم میکنه ینی یکجا نمیتتونه بده؟حقوقش فعلا ک ی سکه هم نمیشه برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
*sayeh* مدیر استارتر عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 805 75 عدد سکه بهش تعلق میگیره تو بدترین حالت هم باید 20 تاش نقد بده باقیش اقساط قاضی ها برای مهریه دختر ... رو چ حسابی 75 تا سکه بش میدن؟ینی قانون چیزی داره؟ من اصلا درباره این چیزا هییییچی نمیدونم برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
ارامش_شب1 عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 3157 خونه ایی نداره.باید از چ طریق اقدام کنیم؟ برای مهریه باید دادخواست بنویسین اگه ملکی داره معرفی کنین اگه نداره دادخواست رو همینجوری میدین برای بعضیا هم قسمتی از حقوقش توقیف میشه به عنوان مهریه بهترین نوع ممکن خودت باش
مامان_یلدا13 عضویت: 1393/07/17 تعداد پست: 3678 رو چ حسابی 75 تا سکه بش میدن؟ینی قانون چیزی داره؟ من اصلا درباره این چیزا هییییچی نمیدونم اگر باکره باشه نصف مهریه بهش تعلق میگیره
ارامش_شب1 عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 3157 رو چ حسابی 75 تا سکه بش میدن؟ینی قانون چیزی داره؟ من اصلا درباره این چیزا هییییچی نمیدونم اگه باکره باشه مهریه نصف میسه رو این حساب بهترین نوع ممکن خودت باش
*sayeh* مدیر استارتر عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 805 اگر باکره باشه نصف مهریه بهش تعلق میگیره اها..اگ نباشه چی؟والا از خاهر شوهرم پرسید میگ در این باره سوالی نپرس.فک کنم نیس البته حدس میزنم و امیدوارم اشتباه حدس زده باشم برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
ارامش_شب1 عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 3157 ینی یکجا نمیتتونه بده؟حقوقش فعلا ک ی سکه هم نمیشه نه بابا قانون فقط به فکر مرداست مگر این که توافق کنن یه مبلغی بگیرن جدا شن طرف با ۱۵ سال زندگی و یه بچه با سی چهل میلیون جدا میشه قانون ضد زن بهترین نوع ممکن خودت باش
ارامش_شب1 عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 3157 اها..اگ نباشه چی؟والا از خاهر شوهرم پرسید میگ در این باره سوالی نپرس.فک کنم نیس البته حدس می ... قبل اقدام به طلاق مهریه رو بذارین اجرا شاید افتاد به ... خوری و ننش نشست سر جاش هر چند از نظر من این زندگی مفتم نمی ارزه بهترین نوع ممکن خودت باش
*sayeh* مدیر استارتر عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 805 برای مهریه باید دادخواست بنویسین اگه ملکی داره معرفی کنین اگه نداره دادخواست رو همینجوری میدین برای ... بنظرم باید چند ماه دیگ صب کنه تا ببینیم تا چ حد جدیه بعدش اقدام کنه.در صورت اقدام دارخاست طلاق بده یا رد خاست مهریه و نقه یا این چیزا برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
*sayeh* مدیر استارتر عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 805 قبل اقدام به طلاق مهریه رو بذارین اجرا شاید افتاد به ... خوری و ننش نشست سر جاش هر چند از نظر من این ... میشه بزاره اجرا و اون اینقد بپیچونه ک چند سال طول بکشه؟ برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
ارامش_شب1 عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 3157 بنظرم باید چند ماه دیگ صب کنه تا ببینیم تا چ حد جدیه بعدش اقدام کنه.در صورت اقدام دارخاست طلاق بده ی ... به نظرم اول یه جلسه تشکیل بدین ببینین حرف حسابشون چیه بهترین نوع ممکن خودت باش
ارامش_شب1 عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 3157 میشه بزاره اجرا و اون اینقد بپیچونه ک چند سال طول بکشه؟ طلاق رو اره ولی مهریه رو نه بهترین نوع ممکن خودت باش
*sayeh* مدیر استارتر عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 805 قبل اقدام به طلاق مهریه رو بذارین اجرا شاید افتاد به ... خوری و ننش نشست سر جاش هر چند از نظر من این ... ببخشید اینقد سوال میپرسما از قانون و مراحل کار چیزی نمیدونم برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏