2777
2789
عنوان

حقوقدانا و واردا ب کار طلاق بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

75 عدد سکه بهش تعلق میگیره تو بدترین حالت هم باید 20 تاش نقد بده باقیش اقساط قاضی ها برای مهریه دختر ...

رو چ حسابی 75 تا سکه بش میدن؟ینی قانون چیزی داره؟ من اصلا درباره این چیزا هییییچی نمیدونم

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
خونه ایی نداره.باید از چ طریق اقدام کنیم؟

برای مهریه باید دادخواست بنویسین اگه ملکی داره معرفی کنین اگه نداره دادخواست رو همینجوری میدین برای بعضیا هم قسمتی از حقوقش توقیف میشه به عنوان مهریه

بهترین نوع ممکن خودت باش

اگر باکره باشه نصف مهریه بهش تعلق میگیره 

اها..اگ نباشه چی؟والا از خاهر شوهرم پرسید میگ در این باره سوالی نپرس.فک کنم نیس  البته حدس میزنم و امیدوارم اشتباه حدس زده باشم

ینی یکجا نمیتتونه بده؟حقوقش فعلا ک ی سکه هم نمیشه    

نه بابا قانون فقط به فکر مرداست مگر این که توافق کنن یه مبلغی بگیرن جدا شن طرف با ۱۵ سال زندگی و یه بچه با سی چهل میلیون جدا میشه قانون ضد زن

بهترین نوع ممکن خودت باش

اها..اگ نباشه چی؟والا از خاهر شوهرم پرسید میگ در این باره سوالی نپرس.فک کنم نیس   البته حدس می ...

قبل اقدام به طلاق مهریه رو بذارین اجرا شاید افتاد به ... خوری و ننش نشست سر جاش هر چند از نظر من این زندگی مفتم نمی ارزه

بهترین نوع ممکن خودت باش

برای مهریه باید دادخواست بنویسین اگه ملکی داره معرفی کنین اگه نداره دادخواست رو همینجوری میدین برای ...

بنظرم باید چند ماه دیگ صب کنه تا ببینیم تا چ حد جدیه بعدش اقدام کنه.در صورت اقدام دارخاست طلاق بده یا رد خاست مهریه و نقه یا این چیزا

قبل اقدام به طلاق مهریه رو بذارین اجرا شاید افتاد به ... خوری و ننش نشست سر جاش هر چند از نظر من این ...

میشه بزاره اجرا و اون اینقد بپیچونه ک چند سال طول بکشه؟

قبل اقدام به طلاق مهریه رو بذارین اجرا شاید افتاد به ... خوری و ننش نشست سر جاش هر چند از نظر من این ...

ببخشید اینقد سوال میپرسما از قانون و مراحل کار چیزی نمیدونم