چون یکی خارج زندگی میکنه باید هیچی براش مهم نباشه و هیچ حد و مرز فکری وجود نداشته باشه براش ؟ چرا یه عده همچین فکری میکنن ؟؟ چرا وقتی من به عنوان ایرانی فرهنگم مشخصه ادای خارجکی ها رو باید در بیارم ؟ مگه هر کاری خارجکی ها میکنن درسته !؟
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان تو یه تاپیکی طرف اومده با من بحث میکنه در صورتی که منظورمن چیز دیگه ایه !! عجیبه تاپیکه قفل شد
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خطاب به حرف شما که گفتی مگه هر کاری که خارجیا میکنن درسته باید گفت
مگه هر کاری ایرانی ها میکنن درسته؟؟
انقد چیزای مختلف دیدم بدم میاد از کشورم
العان نریزید سرم لابد شما اون چیزی هایی رو که دیدم ندیدید.
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم
من ک عمرا از ایران قشنگم برم ولی بنظرم اگر هم برم همیشه عقایدی ک برام مهمه رو نگه میدارم و حتی اگر برا خودم مهم نیست و ولی بقیه افراد اطرافم براشون مهمه رو رعایت میکنم
مثلاً خیلیا میرن خارج بر میگردن یهو میخوام باهم.ن کفش بیان تو
حتی طرف نماز نخونه هم اینکار بیشعوری طرف رو میرسونه
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
خطاب به حرف شما که گفتی مگه هر کاری که خارجیا میکنن درسته باید گفت مگه هر کاری ایرانی ها میکنن درسته ...
عزیزم نمیشه لینک بدم برید تاپیکو بخونی
اصلا عجیبه برام
انگار چون خارج ایرانه طرف مثلا چون خارجکی ها روابط ازاد دارن تو موافق نباشی نظر شخصی بدی ادم عجیبی هستی