2777
2789
عنوان

کار خیلی بدی کردم

152 بازدید | 8 پست

پریدم وسط حرف عشقم

بعد اون پیله کرد ب تو باید خانودت یادت میدادن ینی چی چن باره این حرکت رو انجام میدی فلان منم گفتم خب ببخشید نفهمیدم فلان گف ن حرفم و نمیگم

اخرش دیگه گف

ولی ول نکرد اصلا گف ت ناراحتم کردی از دلم در نیاوردی ت بلد نیستی از دلم در‌بیاری باز من گفتم ببخشید عشقم فلان….الان ینی در این حد کارم بد بوده؟ک اینهمه بگه؟دوس داشتم یبار با ملایمت بگه نع اینجوری با قیافه 🥲در ضمن ۶ ساله باهمیم

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

واا😐😐😐

چه سایت عجیب شده

مگه پسری نازشو بکشی

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

اون اگ بگیر بود تو این ۶سال می‌گرفت دنبال بهونه برا رفتنه  

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر بدم میاددد

یعنی چی خب مگه داری سخنرانی میکنی که فقط تو حرف بزنی بقیه هیچی نگن که حرفتو بزنی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

انقدر بدم میادددیعنی چی خب مگه داری سخنرانی میکنی که فقط تو حرف بزنی بقیه هیچی نگن که حرفتو بزنی

بخدا احساس میکنم وسواس داره سر ی قضیه کوچیک اینجوری میکنه اگه واقعا مقصرم ی‌ چیزی 

همش میگه ت عصبیم میکنی ت بلد نیستی چطوری از دلم در بیاری ت فلانی

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

بخدا احساس میکنم وسواس داره سر ی قضیه کوچیک اینجوری میکنه اگه واقعا مقصرم ی‌ چیزی همش میگه ت عصبیم م ...

خب اونم کاری کرد همینجوری بهش بگو

بشین باهاش حرف بزن اینجوری هیچکدومتون نمیتونید تحمل کنید

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چجوری اخه

مثلا میگفتی حالا مگه چکار کردم و وقتی گفت ناراحتم کردی بگو چقد زود ناراحت میشی بچه ای مگه بعدم بگو باشه سر فرصت حرف میزنیم. اینارو با لحن ناراحت بگو  ک بعدش اون اول بهت زنگ بزنه پیش خودش بگه حالا مگ چیکار کرد ک انقد بزرگش کردم. توام زیاد تلاش میکنی ک از دلش دربیاد اونم ببخشید معلومه زود پررو میشه چقد حرص خوردم والا خیانتم میکنن انقد عذرخواهی نمیکنن دختر😑

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن